Living

Deze slimme voederbak met wifi en camera geeft jouw huisdier eten op afstand

slimme voerbak wifi action

Het is belangrijk dat jou trouwe viervoeter altijd op tijd te eten krijgt. En hoe fijn zou het zijn als je via een camera jouw huisdier live in de gaten kunt houden, ook ’s nachts? De Action webshop heeft hier iets geniaals op bedacht. Zij hebben namelijk een smart voederbak, inclusief wifi. camera en smartphone-app, op de markt gebracht. Als jouw lieve huisdier een snack komt halen, detecteert de voederbak dit en kan je meteen een leuke foto maken.

Altijd connected via deze slimme voerbak

Met de camera, inclusief infrarood functie, kun je jouw huisdier live in de gaten houden. Daarnaast heeft de voederbak ook nog 2-way audio, hiermee kan je je huisdier gelijk horen als die iets te klagen heeft, of je kan hem vertellen z’n bordje leeg te eten. Op deze manier ben je altijd in verbinding met jouw lieve hond of kat. Wij zijn mega fan van dit soort innovaties. Als je echt diepe gesprekken met jouw huisdier wilt voeren is deze training echt iets voor jouw huisdier!

Is het eten op? Dan kun je jouw huisdier handmatig een portie geven. Het enige wat je hoeft te doen is op het knopje op de voorkant te drukken. Zo komt hij/zij nooit iets te kort, ook als je op dat moment niet in de buurt bent. In de voederbak is ruimte voor 4 liter, genoeg eten dus voor de komende tijd. Daarnaast houdt de voederbak het voer goed vers dankzij de gleuf aan de bovenkant, met een anti-vocht zakje.

voerbak action camera wifi SHOP NU VOOR 69,99

Nu tijdelijk online te koop bij Action

Deze slimme voederbak kan uiteraard worden aangesloten op netstroom, maar werkt ook los op batterijen. Een slimmere voerbak voor je huisdier ga je niet vinden. Deze voerbak is te koop bij de Action – zoals je van ze gewend bent voor een mooie spotprijs.

Je kunt hem nu namelijk scoren voor 69,96 bij de Action webshop. Binnen 2-4 werkdag is hij bij jou thuis bezorgd en kun je met een gerust hart het huis verlaten. Wees er wel snel bij, dit soort producten gaan vaak als een speer!

SHOP NU VOOR 69,99