Action

Vliegt de winkel uit: Action verkoopt smartwatch met toffe functies voor klein prijsje

action-smartwatch
Foto: Action

Of je nou ouderwets de tijd wilt zien, je appjes wilt lezen of je stappen wilt tracken tijdens het hardlopen: de smartwatch is reuze handig. Nu zijn smartwatches vaak erg prijzig, wat het product onbereikbaar maakt voor veel mensen. Daarom zijn we extra blij met deal van de Action: je haalt er nu namelijk voor minder dan 3 tientjes een echte smartwatch! Dat is een spotprijs voor dit slimme horloge met de meest handige functies. Deze wil je hebben.

Smartwatch met functies bij de Action

Vele mensen vinden de smartwatch dé uitvinding van de afgelopen paar jaar. Je hoeft hierdoor niet meer je telefoon constant mee te nemen, want je kan toch je appjes en mails ontvangen op dat kleine apparaatje. Zoals we al aangaven zijn smartwatches vaak erg duur, zoals bijvoorbeeld die van Apple. Maar met de smartwatch van het merk Dutch Originals haal je een luxe horloge in huis voor een hele fijne prijs.

De smartwatch komt met handige functies die je leven net iets makkelijker maken. Door de bluetooth 5.3 technologie houdt dit slimme horloge altijd eenvoudig verbinding met je telefoon. Met een snelle en stabiele connectie ontvang je altijd je belangrijkste berichten rechtstreeks op je horloge. En dat allemaal met een simpele aanraking.

action-smartwatch-met-functies- SHOP NU VOOR 29,95

Je persoonlijke fitnesscoach

Deze Action smartwatch is jouw persoonlijke fitnesscoach. Door geavanceerde sensoren en een lichaamstemperatuurmeter, meet hij realtime je hartslag, stappen, calorieverbranding en zelf je menstruatiecyclus. zo kan je het horloge ook instellen zodat jij je fitnessdoelen kan behalen. En door de IP68 en ATM5-certificering kan de smartwatch zelfs regen, zweet en zwemsessies doorstaan. Dus je wekelijkse ochtendgymnastiek in het lokale zwembad kan gewoon doorgaan.

Door het duurzame ontwerp is het horloge perfect afgestemd op jouw actieve levensstijl. Nu kan niks jou meer laten tegenhouden op jouw reis naar een fitter en gezonder leven. Het horloge is makkelijk op te laden door het meegeleverde oplaadstation en usb-kabel en de batterijduur gaat ontzettend lang mee. Naast alle snufjes ziet het horloge er ook nog eens tof uit. Wij zijn onder de indruk en gaan er meteen eentje halen! Je kunt hem alleen online halen dus wees er snel bij.

smartwatch-action-fitness SHOP NU VOOR 29,95