Shopping

Gezonde maaltijd bereiden zonder uren in de keuken te staan? Action heeft hét antwoord

action-stoomkoker
Foto: Action | Womanly

Doordeweeks zijn we allemaal druk, druk, druk, waardoor het bereiden van een voedzame maaltijd er nogal eens bij inschiet. Een apparaat dat ons kan helpen bij het snel en makkelijk bereiden van een gezonde maaltijd, is dan ook absoluut geen overbodige luxe. Gelukkig stelt de Action ons nooit teleur. Met de stoomkoker van Action zet je snel een gemakkelijk een gezonde maaltijd op tafel, met optimaal behoud van smaak en voedingsstoffen.

Behoud van maximale smaak én voedingsstoffen

Stomen zorgt er niet alleen voor dat je groenten lekker knapperig en je vlees mooi mals blijft, het is ook nog eens hartstikke gezond. We waren al fan van de airfryer als gezonder alternatief van de frituurpan, maar deze stoomkoker van de Action blijkt nog gezonder te zijn. Door je voedsel te stomen, blijven de smaak én de voedingsstoffen namelijk optimaal bewaard. In tegenstelling tot koken in water, waar veel voedingsstoffen verloren gaan, heb je door te stomen altijd een super voedzame maaltijd.

Bovendien zorgt stomen ervoor dat ook de textuur en smaak van je voedsel perfect blijft. Je groenten blijven knapperig, je vis blijft sappig en je vlees wordt heerlijk mals. Zo hoef je nooit meer bang te zijn dat je je vlees per ongeluk laat aanbranden, of dat je je gasten slappe boontjes moet serveren. Giet er een perfect gekoeld wijntje uit je wijnkoelkast bij, en je gasten weten niet wat ze overkomt.

action-stoomkoker-voedzaam

SHOP NU VOOR 29,95

 Action stoomkoker met 3 stoomschalen

De Action stoomkoker voorziet je van alle gemakken om snel en eenvoudig een lekkere maaltijd op tafel te zetten. De drie verschillende stoomschalen maken het mogelijk om tegelijkertijd verschillende soorten eten in één keer te stomen. Zo stoom je dus tegelijkertijd je rijst, groenten en kip in dezelfde tijd klaar. In totaal bevatten de bakjes 7,5 liter, waardoor je snel een maaltijd voor het hele gezin in elkaar zet.

Door de verschillende losse bakjes is de stoomkoker gemakkelijk schoon te maken. Ook bevat de koker een timer van maximaal 60 minuten, waardoor je je gerecht makkelijk zelf laat stomen terwijl je de was doet of even tv kijkt. Is je maaltijd klaar, dan zet je de gebruikte schaaltjes gewoon in de vaatwasser. Heerlijk, makkelijk en snel. Je shopt de stoomkoker nu voor €29,95 bij de webshop van de Actionaction-stoomkoker-makkelijk SHOP NU VOOR 29,95