Shopping

Schoonmaken wordt een eitje met deze 14-in-1 gadget van Action

action-stoomreiniger-schoonmaken
Foto: Bezoek Roosendaal

Schoonmaken is nou niet perse onze favoriete bezigheid. We ploffen liever neer op de bank met een flink bak popcorn en een goede film. Maar als de spinnenwebben tevoorschijn komen en de stofwolken je om de oren vliegen, is het toch echt de hoogste tijd om je handen uit de mouwen te steken. Wat is er fijner dan één apparaat die 14 verschillende schoonmaakfuncties heeft? Juist, ja wij kunnen niets beter anders bedenken. Deze stoomreiniger van de Action heeft het allemaal! 

Schoonmaken met de stoomreiniger van de Action

Voor maar 50 piek heb je de crème de la crème onder de schoonmaak toppers in huis. En dat gewoon bij de Action! Eerder deze maand werden we nog blij van het bamboe badplankje bij deze discounter en de look-a-like Woodwick geurkaars, maar nu springen we zowat een gat in de lucht toen we deze nieuwe gadget hadden ontdekt.

De 14-in-1 stoomreiniger is het perfecte reinigingsapparaat om in huis te hebben. Met een watertank van maar liefst 350 ml levert deze parel tot wel 15 minuten continue stroom. Dankzij de flexibele scharnier kun je zelfs de lastige plekjes bereiken. In de doos vind je 2 microvezeldoekjes die hun werk perfect uitvoeren.

stoomreiniger-action-schoonmaken SHOP NU VOOR 49,95

Specificaties multifunctionele Beldray stoomreiniger

Deze 14-in-1 stoomreiniger heeft onder andere een ronde borstel om alles ‘pietje precies uit voeren’, een algemene mondstuk voor schoonmaken van allerlei verschillende oppervlakken, een kledingstomer voor het opfrissen van stoffen -en alsof het nog genoeg is- een raamreiniger voor streeploze, glanzende ramen. Klinkt goed toch? Met een gewicht van 2.36 kilo is het apparaat gelukkig ook niet zwaar om te verplaatsen.

Waar je niet alleen jij blij van wordt, maar ook je gezin en het milieu is dat de stoomreiniger reinigt zonder chemicaliën. Tapijten, houten vloeren, laminaat en tegels laat dit apparaat weer stralen zonder schadelijke stoffen te gebruiken. Hij wordt geleverd met een algemeen mondstuk voor verschillende schoonmaakwerkzaamheden. In de doos vind je onder andere dweilkoppen, borstels, mondstukken een stoomdoek, adapter een anti-kalkfilter. Je kan zo aan de slag!

stoomreiniger-beldray-materialen SHOP NU VOOR 49,95

Alleen in de webshop van de Action te koop

Dit handige schoonmaakhulpje is overigens alleen in de webshop van de Action te koop. In de winkel kan je lang zoeken, maar is hij niet vinden. Kan je toch nog even op je luie stoel blijven zitten om hem te bestellen, voordat het schoonmaakwerk gaat beginnen. Voor 49,95 euro heb je de 14-in-1 stoomreiniger al in huis. Scheelt je weer 13 andere apparaten kopen!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!