Shopping

Deze krachtige Action ventilator brengt verkoeling op warme dagen

action-ventilator

Het belooft een warme zomer te worden. Daarom is het erg verstandig om nu al alle benodigde verkoeling in te slaan. Gelukkig heeft de Action diverse mooie deals online staan, zoals deze muisstille aircooler. Ben jij geen fan van airco’s, maar wil je wel een koele zomer hebben? Dan is deze kantelbare ventilator van de Action een must  om nu in huis te halen. 

Verkoeling voor warme zomer

Het belooft dit jaar wederom een hete zomer te worden. En die aankomende hete dagen kunnen voor heel wat ongemak zorgen. Heerlijk voor die warme zomeravonden waarin we onze Komodo barbecue weer uit de schuur kunnen halen, maar iets minder prettig als de temperatuur ’s middags regelmatig de dertig graden aantikt.

Het is daarom ook zeker geen overbodige luxe om alvast de nodige verkoeling in huis aan te schaffen. Helaas hebben we niet allemaal het budget voor een opblaasbare jacuzzi in de tuin, maar drie tientjes voor deze super fijne ventilator van de Action kan er nog wel van af. Zo hopen we in die tropische nachten toch nog een beetje comfortabel te kunnen slapen.

ventilator-action-kantelbaar

SHOP NU VOOR 29,95

Kantelbare ventilator Action

Ook al vinden we het heerlijk om deze zomer met een vakantieboek aan het zwembad of in de tuin te liggen, die hitte in huis mag wat ons betreft wel een graadje lager. Deze ventilator van chroom is niet alleen erg leuk om te zien, hij brengt ook nog een geruisloze verkoeling, de hele dag lang.

De ventilator heeft 3 verschillende sterktes. Hiermee kun je hem instellen naar je eigen comfort. Ook kun je hem makkelijk kantelen, waardoor hij altijd verlichting geeft op de plek die jij wilt. Met een gewicht van 3 kg en een snoer van 1.5 meter is hij makkelijk te verplaatsen. Zo heb je op elke plek in huis een heerlijk briesje tot je beschikking. Je shopt deze kantelbare ventilator van chroom nu voor €29,95 op de Action webshop.

ventilator-action-webshop

SHOP NU VOOR 29,95