Shopping

Action verkoopt voor 29.95 dé oplossing voor moeilijke slapers

action-verzwaringsdeken-slapen
Foto: Dutchreview

Ben je een lastige slaper en zit schaapjes tellen in jouw vaste avond routine? Dan is een verzwaringsdeken niet eens zo’n gek idee. Ga onder dit heerlijke overtrek liggen en kom helemaal tot rust. Een goede nachtrust is namelijk mega belangrijk om goed te kunnen functioneren. Bij slechte nachten hangen je wallen niet alleen op de grond, maar kan het zelfs een negatief effect hebben op je hersenfuncties. En dat wil je niet hebben! Dit pareltje helpt je voor minder dan 3 tientjes om relaxt in slaap te vallen. 

Verzwaringsdeken met zachte hoes van de Action

Zodra je onder dit goudmijntje ligt, voel je je helemaal ontspannen. Zet daarbij nog een heerlijke look-a-like Woodwick kaars van de Action bij aan, en je bent helemaal klaar om in alle rust naar dromenland te vertrekken. Natuurlijk wel even de kaars uitblazen voordat je een tukkie gaat doen.

Het deken oefent druk uit op je lichaam, wat zorgt voor een kalmerend effect. Precies wat je nodig hebt na een drukke dag. Plof neer op de bank met dit verzwaringsdeken onder het genot van een bak popcorn en een fijne film. Vergeet niet van tevoren je huid  te reinigen, want met make-up slapen is mega slecht voor je huid. En reken maar dat jij in slaapt valt op die bank.

verzwaringsdeken-action-goedkoop SHOP NU VOOR 29,95

Fijne nachtrust gegarandeerd

Door de vulling van de glaskralen in dit deken wordt het gewicht gelijkmatig over je lichaam verdeeld. Dit zorgt ervoor dat je minder gaat woelen en draaien en dus fijner in slaap valt. In de ochtend word je weer lekker fris en fruit wakker en is de kans op een ochtendhumeur (bijna) niet meer voor te stellen.

Action kan het zelf nét nog even mooier verwoorden. Zo zeggen ze op hun website: ‘het deken is dan wel zwaar, maar het maakt je de dag een stuk lichter’. Wat een parel van een one-liner. Jammer dat we hem niet zelf bedacht hebben. Wat we dan wel weer uit onze mouw hebben geschud zijn de verrassende voordelen van het naakt slapen. Als je nu nog geen fijne nachtrust hebt, dan weten wij het ook niet meer.

action-verzwaringsdeken-nachtrust
SHOP NU VOOR 29,95

Specificaties van het verzwaringsdeken

Ben je bang dat het dekbed in je hoes verschuilt? Nergens voor nodig want je bevestigt de hoes en deken gemakkelijk aan elkaar dankzij de lussen en ogen. Wel zo makkelijk! De afmetingen van dit deken zijn 140×200 cm en hij is gemaakt van polyester. Het deken was je met de hand en de hoes kun je prima op 30 graden wassen.

Het is trouwens wel belangrijk om te weten dat niet iedereen van dit product kan genieten. Je koters moeten bijvoorbeeld nog even groeien voordat ze onder het deken kunnen liggen. Het aanbevolen lichaamsgewicht ligt namelijk tussen de 65-85 kilo. Zit je hier tussen? Dan kunnen we alleen maar zeggen: ga als een gek naar de de webshop van de Action. Voor maar 29.95 euro heb jij dan een heerlijke nachtrust.