action-videodeurbel-goedkoper
Shopping

Action’s slimme video deurbel is 50% goedkoper dan merkvariant

Vind jij het ook een fijn idee dat je altijd op afstand kan zien wie er voor je deur staat? Met een een video deurbel is dat mogelijk! Zelfs als je in je bikini zit te tannen op een ver eiland kan je alsnog zien wie er voorbij lopen of aanbellen. Ook mega handig als de pakjesdienst weer eens beweert dat jouw bestelling is geleverd terwijl je toch echt de hele dag thuis was. Het bewijs heb jij op beeld! De bekendste variant is natuurlijk de Ring Video Doorbell. Toch is deze nog best aan de prijzige kant. Gelukkig komt Action met een betaalbare uitvoering.

LSC Smart Connect video deurbel

Wat zijn wij toch blij met al die discounters. Ben je ook zo’n koopjesjager? Wij hebben de 7 beste Lidl, Action en Kruidvat koopjes op een rij gezet om het jaar goed te beginnen. Eigenlijk moet deze video deurbel daar nog aan worden toegevoegd. Met deze gadget houd je op afstand de voordeur in de gaten. Zo kun je bijvoorbeeld de bezorger vragen om je pakketje bij de buren af te geven. Op ieder moment kun je live meekijken naar je voordeur of de opgenomen beelden terug zien. Daarvoor moet je wel een geheugenkaartje gebruiken.

Heb je twee linkerhanden? Het plaatsen en installeren van de draadloze deurbel is gelukkig heel erg gemakkelijk. Van tevoren moet je de batterijen opladen met de meegeleverde USB-kabel. Met de live preview functie kun je de beste hoogte vinden om de deurbel te installeren.

videodeurbel-action SHOP NU VOOR 39,95

Gebruik van de slimme wifi video deurbel

Het ophangsysteem bevestig je aan je deur of kozijn met geschikte schroeven en pluggen voor het oppervlak. Daarna scan je met de camera van de deurbel de QR-code in de handleiding om hem te installeren en met wifi te verbinden. Belangrijk is wel dat je een 2.4 GHz wifi-netwerk hebt. Het is niet mogelijk om de deurbel te verbinden met een 5.0 GHz netwerk.

Ben je bang dat inbrekers jouw video deurbel verwijderen? No worries! Onderaan de video deurbel zit een anti-sabotage-schroefgat. Zo veilig als wat dus! Naast een bel is het dus ook een beveiliging, en dat geeft meteen een fijn gevoel.

action-videodeurbel SHOP NU VOOR 39,95

Alleen online bij Action verkrijgbaar

De smart video deurbel is overigens alleen online verkrijgbaar bij de Action. Kun je dus lekker thuisblijven met deze koude dagen. Je koopt hem voor 39.95 euro. Dat is minder dan de helft als je het vergelijkt als je hem vergelijkt met de ring video deurbel. Je moet wel snel zijn, want waarschijnlijk is hij binnen een mum van tijd uitverkocht. Binnen 3-5 werkdagen heb je hem al in huis.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!