action-voordelige-babyfoon
Shopping

Action verkoopt super voordelige babyfoon in vorm van beertje

Als moeder wil je uiteraard het beste voor je kindje. Toch kunnen de kosten ontzettend hoog oplopen als je spulletjes gaat kopen voor je baby uitzetlijstje. Later kom je erachter dat je eigenlijk niet alles nodig had. Maarja, al die hormonen kunnen je helaas niet tegenhouden om die babywinkels winkels vervolgens helemaal leeg te plunderen. Gelukkig komt de Action webshop altijd met betaalbare varianten. Zo hebben zij nu een mega schattige en goedkope babyfoon in de collectie. En dat is één ding die zeker niet mag ontbreken op je uitzetlijstje.

Betaalbare babyfoon van de Action

Een goede nachtrust is mega belangrijk. Vooral als kersverse moeder is elk uurtje slaap een cadeautje. Toch kan je daar zelf ook een klein steentje aan bijdragen. Met Action’s goedkope wake-up light word je bijvoorbeeld mega relaxt wakker. Daarnaast slaap je uiteraard met een geruster hart als je een babyfoon naast je nachtkastje hebt staan. Hoe fijn is het om af en toe even te spieken naar die kleine zonder dat je in het kamertje hoeft te kijken? Deze smart connect babyfoon van de Action is niet alleen handig maar ook mega schattig.

De camera is namelijk in de vorm van een beertje. Ten aller tijden kun je live meekijken in de slaapkamer van jouw mini-me. De camera vangt alle bewegingen en geluiden gemakkelijk op. Zo weet je meteen als jouw baby wakker is geworden. Is jouw baby een muziekliefhebber? Zet dan één van de voorgeprogrammeerde slaapliedjes aan en jouw kroost valt weer heerlijk in slaap. Heb je daar even meer voor nodig? Lees dan onze eerder geschreven artikeltje hoe je volgens wetenschappers een huilende baby weer stil krijgt.

babyfoon-action-betaalbaar
SHOP NU VOOR 39,95

Functies van de LSC Smart Connect babyfoon

De babyfoon heeft een witte-ruis functie wat ontzettend ontspannen is voor een baby. Ook heeft hij een nachtvisie tot wel 5 meter en een nachtlampje. Zo kun je jouw kleine ook in het pikkendonker goed in de gaten houden. Ben je bang dat het te warm of te koud is in de slaapkamer?

Daar hoef je niet over te twijfelen, want de camera geeft de temperatuur altijd aan. Ook als dit te extreem wordt, krijg je een melding. Als het leuk vindt om de beelden later nog terug te zien, kun je deze opnemen bij aanschaf van een micro-SD geheugenkaart. Mega handig ook dat hij kan connecten met je smartphone. Die heb je namelijk altijd bij de hand.

babyfoon-action
SHOP NU VOOR 39,95

Alleen bij Action online verkrijgbaar

Deze babyfoon kun je niet in de winkel vinden, maar is alleen online te verkrijgen in de webshop van de Action. Voor maar 39.95 euro is hij helemaal van jou.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!