Shopping

Met deze wijnkoelkast van de Action heb jij altijd perfect gekoelde wijn

action-wijn-koelkast
Foto: Womanly

Let op: deze wijnkoelkast is vanaf 12.00 vandaag te koop.

Een lekker wijntje na een lange werkdag is heerlijk. Vooral als de wijn perfect op temperatuur is. Helaas past onze wijnvoorraad lang niet altijd in de koelkast, waardoor we vaak toch met een lauw glaasje eindigen. Met deze sjieke wijnkoelkast van de Action is dat vanaf nu verleden tijd: hiermee heb je namelijk altijd een perfecte gekoeld glas wijn. Proost! 

Sfeervolle wijnkoelkast van Action

Bij een wijnkoelkast denk je misschien meteen aan een dure villa met een imposante keuken. Dat is niet zo gek: de meeste van deze koelkasten voor je wijnflessen zijn namelijk flink aan de prijs. Maar toch is het een droom van veel mensen om hun favoriete wijntjes op een mooie en koele plek te kunnen bewaren. Zo heb je niet alleen altijd een heerlijk gekoeld flesje klaarstaan, get ziet er ook nog eens erg sjiek uit.

Dat sjiek lang niet altijd duur hoeft te zijn, bewijst deze wijnkoelkast van de Action. Voor maar €149 heb jij voortaan een luxe gekoelde display van je beste wijnen in de keuken staan. Voor die prijs maakt het niet uit of je nou je goedkope supermarkt-wijn of die dure fles champagne te koelen legt. Bovendien heeft deze luxe wijnkoelkast plek voor 24 flessen wijn, dus er is voor ieder wat wils.  wijnkoelkast-deal-action

SHOP NU VOOR 149,00

Je favoriete wijnen altijd perfect gekoeld

Wist je dat wijn niet alleen gevoelig is voor temperatuurverschillen, maar ook voor UV-straling? Dat is waarom wijn ook vaak in kelders op donkere plekken bewaard wordt. Deze wijnkoelkast heeft een deur met speciaal UV-werend glas, waardoor de kwaliteit van de wijn optimaal bewaard blijft. Door de mooie Led-binnenverlichting zie je altijd welke wijn waar ligt. En geen zorgen over de energiekosten: door het zuinige energieverbruik van slechts 140 kWh per jaar kost het je niet meer dan één goede fles wijn.

Uiteraard is vooral de temperatuur belangrijk. Via het handige display kies je eenvoudig de temperatuur waarop je de koelkast wilt instellen. Je kunt kiezen voor een temperatuur tussen tussen 5°C en 18°C, met een aanbevolen temperatuur van 12°C voor jouw perfecte wijnervaring. Door het sjieke ontwerp is de koelkast ook nog eens een echte eye-catcher in je keuken of woonkamer. Heb je meteen een excuus om extra veel wijn in te slaan. Je koopt deze mooie gadget nu voor maar €149 op de Action webshop.

wijnkoelkast-action

SHOP NU VOOR 149,00