Shopping

De heetste winterdeal: energie besparen met Action’s elektrische kachel

action-winterdeal-elektrische-kachel
Foto: Womanly

De dikke jassen hangen nog aan de kapstok en de shirts met korte mouwen halen we nog regelmatig uit de kast tijdens deze herfstdagen. Toch komt er straks een tijd aan dat we met een kleedje op de bank aan de warme chocolademelk zitten. Je wil dan natuurlijk wel dat het lekker warm is binnen. De elektrische smart kachel van de Action is daarvoor dé perfecte oplossing. Goedkoop en ook nog eens op een afstandje te bedienen. 

Smart kachel bij de Action

Het is je vast niet ontgaan dat alles alleen maar duurder en duurder wordt. Het is de kunst om je huis warm te houden zonder torenhoge energie rekening. Gelukkig hebben we altijd nog de Action die altijd de meest handige gadgets in huis heeft voor een prikkie en denkt aan jouw portemonnee. Deze elektrische Smart Connect Convectorkachel kan je met een handige app bedienen, zelfs als je niet thuis bent. Wel zo makkelijk!

Zit je in de auto na een drukke en chaotische werkdag en wil je thuiskomen in een lekker warm huis? Geen zorgen, de smart kachel zet je gemakkelijk aan met de bijbehorende app. Ook handig als je vergeten bent om hem uit te zetten wanneer je de deur uit gaat. De heater heeft 2 verschillende verwarmingsstanden en zelfs een antivriesmodus. Koukleumen kunnen hun hart ophalen met deze gadget. Hiermee heb je het namelijk nooit meer koud.

convector-kachel-action-smart SHOP NU VOOR 49,95

Functies van de LSC Smart Connect convectorkachel

Deze topper beschikt over een timer die je zo kan instellen dat je huis de hele herfst en winter lekker warm is. Op het led-display kan je zien welke functies er precies geactiveerd zijn. Je kan hem, zoals we al eerder zeiden, bedienen met de app maar ook lekker ouderwets met de simpele afstandsbediening die erbij geleverd zit. Ook niet onbelangrijk: de kachel heeft een strak design waardoor hij in elke ruimte staat.

De heater beschikt over de zogenoemde ”electronic room temperature control”. Deze functie laat de kachel de temperatuur van de ruimte lezen om het zo tot een comfortabele temperatuur te brengen. Dit pareltje is ook een eitje om te installeren. Je hoeft alleen de pootjes aan de onderkant te bevestigen en dan kan je al genieten van de warmte. Wel belangrijk om te weten: de heater is alleen bedoeld als kamerverwarming. Zet hem ook niet te dichtbij je bank of teddy stoel om een akelig brandje te voorkomen.

kachel-action-winter SHOP NU VOOR 49,95

Alleen verkrijgbaar in de webshop van de Action

Deze smart kachel is alleen verkrijgbaar in de webshop van de Action. In de winkel zal je deze parel dus niet vinden. Als je hem besteld is hij binnen 3-5 werkdagen al in huis. Je kunt hem maar beter vroeg aanschaffen voordat alle kachels straks uitverkocht zijn als het echt koud buiten is. Voor 49.95 euro zit jij er in ieder geval lekker warmpjes bij.

SHOP NU VOOR 49,95