Shopping

Action heeft dé oplossing om te snacken zonder schuldgevoel

action-xxl-smartfryer
Foto: Action

Natuurlijk is een smakelijke hutspot of een warm tomatensoepje altijd goed, maar in het weekend kunnen we de verleiding soms niet weerstaan van een overheerlijke pizza of een portie knapperige (zoete aardappel) frietjes. Toch krijgen we vaak een knagend schuldgevoel plus een vervelende borrelbuik na zulke lekkernijen. Van al dat vet word je buik niet zo blij. Gelukkig heeft discounter Action hiervoor dé oplossing. Met deze XXL smartfryer hoef je namelijk minder tot geen vet te gebruiken. 

XXL Smartfryer van de Action

Oké, we begrijpen natuurlijk dat een kroketje of pizza niet opeens gezond wordt door het gebruik van deze smartfryer. We zijn nog steeds op zoek naar de persoon die erin slaagt deze snacks gezond te maken. Toch komt discounter Action daarmee aardig in de buurt. Met deze XXL smartfryer van Home Essentials geniet de hele tafel namelijk op een gezondere manier van al die heerlijke gerechten en snacks die jij presenteert op chique lookalike Hermès bordjes van de H&M.

Deze smartfryer kan bakken, grillen, frituren en roosteren met behulp van hete lucht. Hierdoor hoef je, zoals eerder gezegd, minder tot zelf helemaal geen vet te gebruiken. Dat is niet alleen veel gezonder, maar ook nog eens ontzettend smakelijk. Wist je trouwens dat dit apparaat meer kan dan je zou denken? Je kunt zelfs een sterrenmaaltijden maken met de airfryer.  Heb je inspiratie nodig? Klik dan even op de link voor ons artikeltje.

action-smartfryer SHOP NU VOOR 79,95

Specificaties van de Smartfryer

Loopt het water al in je mond? Gelukkig kun je hiermee in een handomdraai een heerlijke maaltijd bereiden. Het instellen van de ideale temperatuur voor je gerecht is zo gebeurd, dankzij de handige timer en het digitale display dat een temperatuur tot wel 220 graden nauwkeurig weergeeft. Misschien verras je jouw visite binnenkort wel met de frikandel speciaal lasagne. Een echte guilty pleasure! Zodra je gerechtje klaar is, haal je de pan zonder enige moeite uit de XXL smartfryer met de bijgeleverde grijptang. Wel zo handig!

Deze komt trouwens ook goed van pas als je de frietjes even wilt schudden, zodat ze aan alle kanten lekker knapperig worden. En er is nog meer plezier te beleven met de extra accessoires die worden meegeleverd, waaronder een olieopvangbak, een roterende korf en twee handige gaasmanden. En het fijnste van alles: deze Action topper heeft een inhoud van maar liefst 12 liter. Daarmee kan je zonder twijfel een hele tafel van lekker eten voorzien.

action-luchtfriteuse-smartfryer
SHOP NU VOOR 79,95

Verkrijgbaarheid van de lucht friteuse

Deze smartfryer is alleen online verkrijgbaar in de webshop van de Action voor 79,95 euro. In de winkel ga je hem dus niet vinden, alleen op site. Gelukkig is niets makkelijker om het vanuit je luie stoel te bestellen. Dan heb je hem al binnen 3-5 werkdagen in huis en kan je meteen een snack avondje organiseren.

SHOP NU VOOR 79,95