Media & Entertainment

ADE Golf: het minifestival op de Greens waar jij bij wil zijn

ade-golfen
Foto: Instagram @ade.golftournament

Golffanaten opgelet! De tweede editie van het ADE Golf Tournament komt eraan. Het bevindt zich op een van de beste golfbanen in Nederland: ‘The International’. Dus maak je geen zorgen dat dit een stoffige bedoening wordt. Trek je beste outfit uit de kast en maak je klaar voor een waar spektakel. Voor dit event reizen muziek-professionals vanuit de hele wereld naar Amsterdam. Het wordt een dag van ontspanning, netwerken en een vriendschappelijke competitie.

Een ADE minifestival op de greens

De dagen dat golf werd beschouwd als een exclusieve “old boys club” zijn voorbij. Golf is een van de snelst groeiende sporten, mede doordat de street culture het heeft omarmd. Van Stephen Curry tot DJ Khaled: allemaal staan ze bijna dagelijks op de green. Terwijl de deelnemers tegen elkaar strijden, kunnen ze genieten van lekker eten, goede drankjes en de beats van DJ’s rondom de 18 holes. De dag draait zowel om het opbouwen van relaties als om golfen en entertainment. 

“Met het ADE Golf Tournament willen we golf op een andere manier benaderen; met meer ruimte voor entertainment, los van het traditionele stoffige imago. Tijdens het toernooi zal het clubhuis veranderen in een club setting die past bij ADE.  Daarnaast kunnen nieuwkomers deelnemen aan clinics op de driving range, wat zorgt voor een inclusieve en toegankelijke omgeving,” legt Marc Wesseling, een van de organisatoren van het evenement, uit.

ade-golfen

Partnerships met de vetste prijzen

Deelnemers aan het toernooi worden verwend met een reeks prijzen. Wie weet rijd jij straks weg in je eigen gloednieuwe Porsche Taycan, deze luxe elektrische droomwagen wordt een realiteit voor degenen die een hole-in-one slaan. Maar er is nog meer! Pernod-Ricard is aanwezig op het festival met een cocktailbar. Samsung levert de schermen en leaderboards voor de live feed van de hole-in-one competitie. Nike zal de deelnemers voorzien van passende golfkleding en zal exclusieve prijzen weggeven.

Daarnaast is Cobra Gold er om een spannende dimensie te introduceren met de wedstrijd “The Longest Drive”, waarbij deelnemers de kans krijgen om een prijs te ontvangen voor hun krachtige swings. Ook bieden ze fitting-sessies en trainingsmogelijkheden aan op de driving range. En het populaire Hypebeast/Hypegolf platform zorgt voor een enorm online bereik van het evenement. Tevens zal de non-profit organisatie OnlyFriends er zijn: een sportvereniging voor jongeren en kinderen met een beperking.

All-inclusive pakket

Voor het ultieme gemak biedt het toernooi een all-inclusive vluchten per 4 personen, zodat deelnemers zich kunnen concentreren op het spel en de ervaring zonder zich zorgen te hoeven maken over extra kosten voor eten, drinken of zogenaamde green fees. Deelnemende teams spelen Texas Scramble aka “Best Ball” waardoor de gehele flight als team samen speelt tegen alle andere deelnemende teams. Ook is er een zogenoemde shotgun start, waarbij iedereen gelijktijdig start op verschillende holes.

Ga naar ade-golf.com voor meer informatie.