ADE-22-euro-slaap-chin-chin-club
Media & Entertainment

ADE tip: voor 22 euro slaap jij in de Chin Chin Club

Heb jij er altijd al van gedroomd om midden in een nachtclub te slapen? Wellicht komt die droom dit weekend tijdens het Amsterdam Dance Event wel voor jou uit. Nadat je een laatste dansje hebt gedaan, rol je met drankje en al zo een heerlijk gespreid bedje in. Hoe lekker is dat!? En dan te bedenken dat alle kamers in Amsterdam al vol zijn tijdens ADE. Lees snel verder hoe jij ’the lucky one’ kan worden. 

Overnachten in de Chin Chin club Amsterdam

Vanaf donderdag 20 oktober kun jij als muziekliefhebber exclusief een kamer boeken in de super hippe Chin Chin club in Amsterdam. Een zeer unieke kans die je niet vaak in je leven meer zal meemaken. De kamer in de club wordt op zaterdag 22 oktober tijdens ADE helemaal omgebouwd als hotelkamer en van alle gemakken voorzien. Nu klinkt dit al fantastisch, maar het wordt nog mooier.

Naast de overnachting en toegang tot het feest, krijg je ook nog eens een diner in de Chin Chin club, een anti-kater ontbijt en als klap op de vuurpijl een meet and greet met Kriss Kross Amsterdam. Zorgen maken over je alcoholconsumptie hoef je ook zeker niet te doen. Een privéchauffeur zal ervoor zorgen dat jij keurig wordt gebracht en opgehaald. Daarnaast ontvang je als gelukkige boeker een ADE Pro Pass (ter waarde van 625 euro). Met deze pas heb je gratis toegang tot elke feestje of event tijdens ADE. 

slapen-chin-chin-club-ade

slapen-chin-chin-club-booking.com-ade

Gebruik maken van dit ADE arrangement

Waarschijnlijk baalde je al enorm dat je te laat was met het regelen van een slaapplek tijdens ADE: hét evenement waarbij maar liefst 400.000 bezoekers uit 146 landen een bezoek brengen aan onze hoofdstad. En dat is ook niet zo gek met alle mega succesvolle dj’s die ons land te bieden heeft. Het zal je dan ook niet verbazen dat alle hotelkamers voller dan voller zijn geboekt dit weekend.  Booking.com heeft voor dit probleem gelukkig dé oplossing.

Ben je ouder dan 23 jaar en zie je het wel zitten om met jouw beste party-vriend/vriendin een onvergetelijke tijd te beleven? Dan kun je via de speciale link van Booking.com bovenstaand arrangement voor maar 22.10 euro boeken. Ga er helemaal klaar voor zitten op donderdagochtend om 10.00 uur, want wie als eerst komt, als eerst maalt. Er is maar plek voor één gezelschap. Stuur je ons even wat jaloersmakende foto’s door als jij de gelukkige bent geworden?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Chin Chin Club (@chinchinclubams)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!