Shopping

VanMoof alternatief: Albert Heijn stunt met luxe e-bikes onder de 1000 euro

albert-heijn-e-bikes
Foto: Womanly

E-bikes zijn dé hipste en gezondste vervoersmiddelen van dit jaar. Nu VanMoof failliet is gegaan en geen elektrische fietsen meer levert, zijn veel mensen op zoek naar alternatieven voor een goed werkende e-bike die ook handig in de stad te gebruiken is. Zijn wij even blij dat nu ook Albert Heijn een mooie collectie snelle én betaalbare e-bikes verkoopt. En op dit moment krijg je ook nog eens flinke korting op het hele assortiment. Op een holletje naar de Appie dus! 

Stijlvolle e-bikes bij Albert Heijn onder de 1000 euro

Heerlijk zoeven door de stad, zonder last te hebben van die eeuwige tegenwind: een elektrische fiets is in Nederland absoluut geen overbodige luxe. Zeker met de kilometers die de gemiddelde Nederlander jaarlijks op zijn fiets maakt, kan een goede e-bike een slimme investering zijn. Het is dan ook niet gek dat veel supermarkten inspelen op de grote vraag naar betaalbare elektrische fietsen. Zo shop je bij de Lidl een fiets in VanMoof stijl, en biedt nu ook Albert Heijn een collectie e-bikes aan.

De e-bikes bij de Albert Heijn zijn van het merk Villette l’ Amant Eco. Deze comfortabele stadsfietsen zijn niet alleen heel stijlvol, ze zijn ook nog snel en makkelijk op te laden. Naast een krachtige achtermotor beschikken de fietsen over een licht, modern frame en een comfortabel zadel. De fietsen zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, blauw en zwart en hebben een handige bagagedrager om je dagelijkse tas makkelijk mee te nemen.

albert-heijn-korting-e-bikes

E-bike met krachtige achterwielmotor en 7 versnellingen

De fietsen van Villete beschikken over een krachtige achterwielmotor waarmee je moeiteloos de meest steile heuvels of krachtige winden trotseert, met een topsnelheid van 25 kilometer per uur. Hierdoor is de fiets zowel geschikt als stijlvolle stadsfiets als voor recreatieve fietstochten. Dankzij de zeven versnellingen trotseer je elk wegoppervlak met gemak. En door de krachtige remmen kun je altijd snel en veilig stoppen in geval van nood.

Op deze elektrische fietsen kun je een aardige tour maken, want met de accu van 10,4 Ah kun je tot 175 kilometer met een volle accu fietsen. Je kiest zelf je ondersteuningsstand door middel van een lcd schermpje aan de linker handgreep. Is de accu leeg, dan haal je hem eenvoudig weg van de fiets en laad je hem binnenshuis op. En ook erg fijn: de fiets is altijd te repareren via diverse fietsenmakers.

e-bike-albert-heijn-korting

Flinke korting e-bikes bij Albert Heijn

Ben je enthousiast geworden door dit artikel, hol dan snel richting de Albert Heijn. De supermarkt geeft nu namelijk een flinke korting op zijn assortiment e-bikes. Met de ‘Back to school deal’ shop je nu een elektrische fiets voor maar €999, inclusief gratis thuisbezorging. Dat is een korting van maar liefst 350 euro. Een betere afsluiter van de vakantie bestaat er niet!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!