aldi-dagcrème-vergelijkbaar-duurdere-crèmes
Beauty

Aldi dagcrème van 2.50 euro werkt even fijn als veel duurdere crèmes

Heb jij ook een vaste morning-routine? Nadat je bent opgestaan, gedoucht en aangekleed is het superfijn om een je huid te verzorgen met een goede dagcrème. Het is dé basis voor onder een laagje make-up. Helaas kan het zoeken naar een fijne dagcrème nog weleens een lastige klus zijn. Vooral omdat je vaak heel wat centen ervoor moet neerleggen. Wij hebben daarvoor dé oplossing. De Biocura Aqua Complete van de Aldi is betaalbaar en vergelijkbaar met de duurdere crèmes.

Biocura Aqua Complete dagcrème van Aldi

Normaal gesproken kom je misschien alleen in de Aldi voor het voordelige eten en drinken. Wist je dat ze ook een complete verzorgingslijn in het schap hebben staan? Wij waren wel benieuwd naar de Aldi’s Biocura Aqua Complete dagcrème voor alle huidtypes. Voor maar liefst 2.49 euro bevat hij ook nog eens hyaluron.

Hyawat? Hoor ik je denken. Hyaluronzuur is goed in het binden en vasthouden van vocht in je huis. Hierdoor voelt je huidje zacht en gladder aan en ziet het er gehydrateerd uit. Daarnaast houd het rimpels en fijne lijntjes tegen. En dat moeten we natuurlijk hebben om er stralend uit te zien. Naast dat pakje zalm stop je dus nu voortaan ook deze dagcrème in je mandje. Waarschijnlijk is de crème  nog goedkoper ook.

aldi-biocura-dagcreme

Dagcrème van de Aldi getest

Voor zo’n prikkie wilde we het natuurlijk zelf ook even testen. De verpakking ziet er simpel, maar duidelijk uit. Naast de hyaluron zien we ook staan dat er Vitamine E inzit. Het smeerseltje belooft met deze ingrediënten te hydrateren en te verfrissen. Toen we de verpakking openden, viel ons meteen op dat het de crème een blauwe kleur heeft. No worries, je verandert na het opdoen niet meteen in de smurfin. Na het uitsmeren zie je er niets meer van. De Aldi dagcrème is op gelbasis met een hele fijne lichte substantie en trekt snel in.

Ook niet onbelangrijk is de frisse geur die je meteen tegemoetkomt als je het potje opdoet. Met een blinddoek om zou je denken dat het een crème is uit een dure cosmetica zaak. Wij hebben hem een paar dagen gebruikt en zijn mega enthousiast. Hij voldoet zeker niet onder een duurder goedje waar je minstens 20 keer meer voor betaalt. Geen Aldi om de hoek maar wel de Lidl? Probeer dan de crème van de Lidl die vergelijkbaar is met een peperdure variant van 500 euro.

aldi-goedkope-dagcrème

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!