Shopping

Deze Aldi doucheschuim van €2,99 ruikt even heerlijk als Rituals

aldi-doucheschuim-rituals
Afbeelding: Womanly.nl

Wat houden we toch van dupes. Deze betaalbare varianten van bekende merken zijn niet alleen fijn voor onze portemonnee, maar we genieten er ook evenveel van als de duurdere tegenhangers. Zo schreven we laatst al over een heerlijke Rituals doucheschuim dupe. Dit keer komt de Aldi met een betaalbare variant van de Rituals collectie. Die moeten we hebben!

Aldi verkoopt doucheschuim dupe van Rituals

In ons drukke leven is het belangrijk om soms een spa-moment voor jezelf te creëren. Een moment van self-care hoeft helemaal niet zo tijdrovend of duur te zijn als je denkt. Want hoewel we onszelf graag trakteren met alle heerlijke producten van Rituals, denkt onze bankrekening daar anders over. Gelukkig voor ons bestaan er winkels zoals Aldi die ons betaalbare varianten van deze fijne producten aanbieden.

Zo komen op TikTok regelmatig pareltjes tegen die ons meteen naar de winkel laten rennen. Wat denk je bijvoorbeeld van deze autoparfum van de Action die net zo ruikt als de Rituals variant? Meestal ruiken deze producten even lekker als de Rituals varianten, en gaan ze ook nog lang mee.  Zo vullen we ons huis met fijne producten terwijl we onze spaarrekening intact houden.

aldi-doucheschuim-rituals-dupes

Lacura Spa schuimende douchegel Aldi

Via TikTok kwamen we erachter dat dit keer de Aldi niet één, maar een hele collectie Rituals dupes in zijn assortiment heeft. De collectie bestaat uit doucheschuim en bodycremes die lijken op diverse Rituals varianten. De lijn met de naam ‘Lacura Spa’ heeft verschillende heerlijke geurtjes, zoals ‘celebration’ die ruikt zoals de Sakura van Rituals.

Hoewel de doucheschuim van Rituals voor zo’n €9,99 te koop is, betaal je voor deze dupes maar €2,99. Je kunt dus drie van deze Rituals dupes inslaan voor de prijs van één Rituals doucheschuim. Wij weten in ieder geval al dat we zo snel mogelijk een bezoekje aan de Aldi gaan brengen. Nu hoeven we alleen nog maar te beslissen welk geurtje we het lekkerst vinden.

@mom.lifetips 🌸 Deze heerlijke showergels zijn nu voor maar €2.99 te koop bij Aldi. Ze ruiken HEERLIE!!🙅🏼‍♀️ #dupealarm #dupealert #voorjoupagina #voorjou #vj #fy #foryoupage #moederdag #moederdagcadeau #momlife #momlifetips @ALDI Nederland ♬ original sound – DJ Discretion

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!