all you can drink tequila trein mexico
Food & Drinks

Bucketlist alert: de All You Can Drink tequila trein door Mexico

De twee woorden gratis en drank zijn voor ons de ultieme combinatie. Wat dacht je bijvoorbeeld van de wijnfontein in Italië die de hele dag door gratis rode wijn geeft of de wijnkraan voor onbeperkt wijntjes in huis? Vanaf nu komt er eentje bij in ons lijstje want er bestaat namelijk een All-you-can-drink tequila trein. Beter kan niet toch?

Onbeperkt tequilla drinken rijdend door Mexico

De Jose Cuervo Express stond even een tijdje stil door de pandemie, maar hij is nu weer helemaal terug van weggeweest. Heerlijk al rijdend in de trein genieten van het zonnige Mexico met een tequila in je hand. Er zijn vervelendere dingen te bedenken toch? De trein die bekend staat als tequila track brengt je in een uur van Guadalajara naar (hoe kan het ook anders) het plaatsje Tequila. Dit is zoals je al kan raden dé plek waar het drankje ooit is ontdekt.

Het drankenmerk Jose Cuervo is trots op haar product en herkomst. Daarom hebben ze deze legendarische treinreis verzonnen. Tijdens de treinreis kun je genieten van zoveel shotjes tequila als je maar wil. Trek je alleen al een zuur gezicht van dit idee? Geen zorgen, want er zijn ook genoeg andere lokale lekkernijen en cocktails aan boord om je dorst te lessen.

all-you-can-drink tequila trein

Premium drank arrangement met hapjes

Heb je een vakantie naar Mexico gepland? Dan mag deze treinreis zeker niet aan jouw tripje ontbreken. Kijk van tevoren even wat je boekt want je kunt uit verschillende treinkaartjes kiezen. Het premium arrangement boek je al vanaf 150 euro per persoon op de website van Mundo Cuervo en is inclusief rondleidingen, Mexicaanse show en uiteraard tequila. Daarnaast word je maag gevuld met heerlijke Mexicaanse hapjes en vers fruit. De andere coupés zijn net iets goedkoper maar zonder de tequila’s.

Wanneer je de trein uitstapt krijg je een rondleiding door de 250 jaar oude La Rojeña distilleerderij met een proeverij. Dat wordt een gezellige terugreis met zoveel drankjes. De trein rijdt alleen op zaterdag op twee verschillende tijdstippen. De eerst optie is in de ochtend heen en weer met de bus terug en de tweede optie is met de bus heen en tijdens zonsondergang met de trein terug. De leukste optie is natuurlijk de laatste. Dan kun je linea reactie door naar de barretjes en cafétjes in Guadalajara.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!