Style

7x de allermooiste tassen die jij stiekem allemaal wilt hebben

allermooiste-tassen-mode-trends
Foto: Freepik

Als vrouw zijnde weten we dat een tas essentieel is voor de gehele outfit. Het maakt je outfit niet alleen af, maar is ook nog eens praktisch om al je spullen in te verkassen. Want wat kunnen wij toch veel spullen hebben die we toch echt dagelijks bij ons moeten dragen. Zonder tas zijn wij letterlijk hulpeloze wezens. In dit artikel lichten wij de mooiste tassen uit van de fijnste merken. Zodat jij de herfst en winter kan doorstaan met dit prachtige en essentiële item. 

1. Gevlochten tassen

Sinds Bottega Veneta kwam met hun populaire gevlochten tassen konden andere merken niet wachten om hun eigen insteek op de gevlochten tassen te maken. Het is de tas die je over je schouder wilt hangen, want hij past bij elke outfit. Al ga je chique uit eten of een dagje shoppen, de tas kom bij iedere activiteit van pas. 

7x-allermooiste-tassen

Classy bag

Dit is een tas die iedere vrouw moet hebben: de ‘classy bag’. Dé tas die overal bij past. Het maakt zelfs je meest slonzige outfit nog classy. Een echte klassieker die in het meest voorkomt in zwart, wit of beige.

7x-allermooiste-tassen-

Stijlvol stoer

Een stoere fanny bag maakt de meeste sportieve outfit af. Het is een handige tas, die je gemakkelijk over elke outfit kan trekken. Het maakt je sportieve outfit zelfs stijlvol. Je zou kunnen hardlopen met deze tas. Zoals deze van O My Bag.

7x-allermooiste-tassen

Eye catcher

Onder eye-catchers verstaan wij deze show-stoppers. De kleurrijke tassen waardoor iedereen z’n nek omdraait en even langer blijft kijken. In de meeste opvallende kleuren zijn deze tassen beschikbaar. Met deze tas krijg jij absoluut geen winterdip.

7x-allermooiste-tassen-

Handige shoppers

Met een shopper kan je naar de supermarkt of naar het vliegveld. Je kan deze tas op allerlei manieren gebruiken en handig dat die is! Zoals deze leuke van Marie Marie. Een crochet shopper met vrolijke kleurtjes.

7x-allermooiste-tassen--

Grote clutch

Een grote clutch, die je altijd ongemakkelijk en vervelend vast moet houden. Is wel echt een publieksstopper. Je kan er makkelijk bij om je hoognodige lippenstift te pakken. Tegenwoordig komen ze ook met puffer effect. Kortom: een enorme tas voor al je spullen.

--7x-allermooiste-tassen-

Bucket bag

Een bucket bag maakt je classy outfit compleet. Het is een mooie, handige kwalitatieve tas waar niet al te veel in past. Zodat je niet al je prul meeneemt. Vaak in klassieke kleuren zoals, zwart, donkerblauw of bruin. Zoals deze van O My Bag Amsterdam.

-7x-allermooiste-tassen