alpaca-boerderij-te-koop-noord-brabant
Living

Alpaca fan? Deze alpaca boerderij staat (nog steeds) te koop

De alpaca trend heeft inmiddels de hele wereld veroverd, van knuffels tot alpaca kalenders. Dat verbaast ons niks, want het zijn super lieve en wollig beestjes. Bovendien houden ze er net als koeien van om lekker te knuffelen. Droom jij er stiekem ook wel eens van om zelf een boerderij met deze fluffy animals te beginnen? Dan hebben we goed nieuws voor je: deze alpaca boerderij staat te koop!

Alpaca boerderij in Noord-Brabant

In het Noord-Brabantse Hedikhuizen, staat een woonboerderij op een perceel van 21.025 (!) m2 te koop, waar ‘paarden, herten of alpaca’s’ gehouden kunnen worden. Naast een zeer ruime woonboerderij bestaat het terrein uit meerdere omgebouwde stallen. Deze kun je gebruiken als kantoor of werkruimte.

De luxe woonboerderij werd gebouwd rond 1900 maar is helemaal gemoderniseerd. De met riet gedekte woning is voorzien van spouwmuren, betonnen verdiepingsvloeren, vloerverwarming en dubbelglas. De woning is niet bepaald klein, zo heeft deze woonboerderij maar liefst 267 m2 aan woonoppervlak. Ook heeft de woning maar liefst 5 slaapkamers en een grote gezellige zolder.

alpaca-boerderij-te-koop

Droom boerderij met flink prijskaartje

Het huis is omgeven door prachtige natuur. De noordkant is een natuurgebied beschermd door Natuurmonumenten. Aan de zuidkant van het terrein kijk je uit op een groot gebied met watervogels. De ijsvogels begroeten je elke dag met een mooi concert. Vanuit het huis heb je bovendien uitzicht over de velden waar de dieren staan.

Deze droom heeft helaas ook een vrij hoog prijskaartje. De woonboerderij staat namelijk te koop voor 1.7 miljoen euro. Dat is niet zo gek als je ziet wat je er voor terugkrijgt. Helaas zijn wij geen lid van de Kardashian familie. Dit gigantische bedrag zullen veel van ons dan ook niet kunnen betalen. Wij boeken als troost meteen een uitje naar de dichtstbijzijnde alpaca boerderij.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by De Alpacaboerderij (@alpacaboerderij)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!