alpca-hunk-kalender
Fotograaf: Esther Plender
Media & Entertainment

Deze Alpaca en Hunk kalender mag niet ontbreken op jouw toilet

Wij kunnen urenlang blijven kijken naar zo’n schattige alpaca. Met zijn zachte vacht is hij mega knuffel waardig. Als je daar nog een paar sexy mannen naast zet, wordt het helemaal een feestje. Dat moest Sabrina Petter ook hebben gedacht. Zij bracht namelijk de Alpaca en Hunk kalender uit. 

Activiteiten met de alpaca’s ondernemen

De oprichtster van deze kalender is eigenaresse van acht alpaca’s. Ze heeft naast haar paardenpension een eigen alpacaboerderij. Wat zou zij veel knuffelen in haar leven! Sinds 2018 heeft ze de diertjes en leek het haar een goed idee om ook andere dierenliefhebbers te laten genieten van ze.

Zo kan je diverse activiteiten ondernemen op de boerderij. Denk bijvoorbeeld aan een herfstwandeling maken met al die levensgrote knuffels in Staphorst. Ook is het mogelijk om tussen deze fluffy dieren te genieten van een high tea, picknick of een kinderfeestje te organiseren. Wellicht ook wel leuk ook voor een vrijgezellenfeestje net als de onvergetelijke geitenyoga waar we eerder over schreven.

alpaca-activiteiten
Foto: alpafarmrouveen.nl

Alpaca en Hunk kalender 2023

Heb jij het ook wel een beetje gehad met die standaard stripfiguren- en moppen scheurkalender? Dan is deze kalender zeker iets voor jou. Je zit gewoon veel relaxter op de plee als je kijkt naar mooie mannen en schattige alpaca’s. Lachen kan later wel weer!

Aan Linda.nl vertelde Sabrina alles over de kalender voor volgend jaar. “Ze zijn helemaal hip, omdat ze zo’n aansprekend hoofdje hebben en lekker fluffy zijn”, vertelt ze aan Linda.nl. “Die beestjes zijn natuurlijk erg leuk, maar een knappe man erbij is nóg leuker.” Daar sluiten wij ons helemaal bij aan.

De Alpaca en Hunk kalender 2023 blijkt een gat in de markt

Zo’n twee jaar geleden kwam deze slimme onderneemster met het idee om de kalender uit te brengen. Ze had een oplage van vijfhonderd kalender en deze waren binnen no-time uitverkocht. Daarna had ze nog eens vijfhonderd extra exemplaren verkocht. Dit jaar heeft ze er tweeduizend laten drukken. Genoeg voorraad gelukkig dus! De mannen op de foto’s zijn dolenthousiast.

Sabrina vindt de modellen niet alleen op Facebook en Instagram, maar zij melden zichzelf ook met de vraag of ze een plekje in de kalender mogen. Ben je enthousiast geworden? Je kunt de Alpaca en Hunk kalender via de website alpafarmrouveen.nl bestellen. Voor 18.50 euro heb jij een jaar lang een plezierig wc bezoekje. Op de site kun je trouwens ook kerstkaarten met dit concept bestellen. Dan bezorg je iemand anders ook nog eens een fijne kerst.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!