Shopping

Origineel kerstcadeau: Amazon verkoopt gepersonaliseerde Patato Head

kerstcadeau-gepersonaliseerde-patato-heads

Ben je op zoek naar een origineel kerstcadeau maar heb je nog geen idee wat je moet kopen? Wellicht kunnen wij jou daarbij een handje helpen. Ken jij nog het speelgoed Mr. Patato Head? Dit komt uit de Verenigde Staten en bestaat uit een plastic model van een aardappel dat je kunt versieren met verschillende prikkertjes. Zo gaf je hem een neus, bril of snor. Uiteraard kon dit ook met een echte aardappel. Amazon verkoopt nu een gepersonaliseerd Mr. Patato head. Hoe leuk is dat?

Gepersonaliseerde Mr. Patato Head

Je kunt dus nu een echte aardappel kopen met je eigen afbeelding erop. Misschien heb jij wel iemand in gedachten die dit hilarisch vindt. Het enige wat je hoeft te doen is de afbeelding aan te passen en wellicht een leuk tekstje erbij te zetten.

Om het nog leuker te maken, krijg je er ook nog eens een verrassingsgeschenkdoos bij. Wel eventjes opletten dat je de aardappel naar je speciale afzender stuurt en niet je eigen adres invult. Tenzij je natuurlijk mega fan van jezelf bent en niets liever wilt dan jouw eigen foto op een aardappel.

Bij Amazon moet je zijn voor gekke producten

Niet alleen de Action verkoopt geniale producten zoals een adventskalender voor je kat of een goedkope massagepistool. Nee, de site Amazon kan er ook wat van. We moeten zeggen dat niet alle producten die zij verkopen misschien even nuttig zijn, maar grappig zijn ze zeker. En wat moet je nou tegenwoordig geven aan iemand die werkelijk al alles heeft? Juist, iets mega origineels. Nou uniek is deze persoonlijke Mr. Patato Head zeker. Waarschijnlijk verwacht niemand zo’n grappig cadeau.

Wij zijn dan ook benieuwd hoe de aardappel er over een tijdje uit gaat zien. Wellicht moet je er niet raar van opkijken als er ineens haar groeit uit je Patato Head. Dit geniale aardappel idee komt van De Patato Parcel. Dit is een klein bedrijfje die via Amazon de aardappel verkoopt. En er nog redelijk succes mee blijkt te hebben. Helaas verschepen ze nog niet naar Nederland, maar wellicht komt dat snel. Voor elke verkochte aardappel, wordt er trouwens ook 1 gedoneerd aan de voedselbank. Ben je dus ook nog eens goed bezig!

amazon-patato-head