Style

Amazon verkoopt bijna echte Hermès Birkin handtas dupe

amazon-birkin-handtas-dupe
Bron: Instagram @hermesbirkin

Ben jij dit jaar ook begonnen met het goede voornemen om je garderobe een flinke opfrisbeurt te geven? Helaas zijn we niet allemaal gezegend met een giga inloopkast zoals die van Romee Strijd, en helaas is ons budget ook net even wat minder. Daarom maakten we een sprongetje van vreugde toen we deze bijna-niet-van-echt-te-onderscheiden Birkin tassen op Amazon tegenkwamen. Voor deze tas maken we met liefde een plekje vrij.

Birkin tas van Hermès

Een korte introductie voor degenen die niet bekend zijn met de tas: de Birkin tas van Hermès is een van de meest gewilde ontwerpen ter wereld. Dit is terug te zien aan de prijs: de tassen variëren van een paar duizend tot een paar ton per stuk. En heb je het geld, dan is het nog niet makkelijk om een exemplaar te bemachtigen. Er bestaat namelijk een flinke wachtlijst om de tas te kunnen kopen.

Elk exemplaar van de tas wordt met veel zorg handgemaakt. De tassen bestaan uit exotische leersoorten van onder andere struisvogel- en krokodillenleer. Niet zo gek dus dat de tassen een flink prijskaartje hebben. De duurste Birkin tas tot nu toe kostte maar liefst 488.000 euro. Oef!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Birkin (@hermesbirkin)

Amazon handtas in verschillende kleuren

Hoe graag we de tas ook in ons bezit hebben, ons huis verkopen om hem te kunnen betalen gaat iets te ver. Daarom waren we super blij om te zien dat Amazon een goedkopere variant van de beroemde tas aanbied. Net zoals Birkin zijn ook deze tassen in verschillende kleuren beschikbaar.

Oke, traditioneel handgemaakt van soepel leer zijn ze niet. Maar dat hadden we voor 38.11 euro ook niet verwacht. De Amazon tassen zijn gemaakt van ‘vegan leer’: een mix van synthetische stoffen. Dat betekent dat er geen dieren voor dood zijn gegaan en dat de tas super stevig is. Bij de tas ontvang je ook nog een kleine portemonnee in dezelfde kleur. Kan je daar lekker je geld in bewaren dat je door deze goedkope variant hebt bespaard. Win- win!

amazon-birkin-handtas-dupe

SHOP NU VOOR 38,11

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!