amazon-kattenvilla-te-koop
Shopping

Je kat gaat deze luxe kattenvilla op Amazon geweldig vinden

In het huidige digitale tijdperk is online shoppen bijna net zo gewoon als het bezoeken van fysieke winkels. Maar soms komen er producten langs die over de grenzen van onze verbeelding gaan. Zo konden we laatst onze ogen al niet geloven toen we de persoonlijke katten-likker tegenkwamen. Ook nu heeft Amazon weer een pareltje voor de échte kattenliefhebbers in de aanbieding: een superdeluxe kattenvilla met twee verdiepingen. 

Kattenvilla op Amazon

Jouw lieve fluffy kan dan nogal eens verwend pluizebeest zijn, toch kan je het niet laten om de meest bijzondere accessoires aan zijn rijke katten leventje toe te voegen. Zo genoot je kater vorige kerst ongetwijfeld van de adventskalender speciaal voor katten. Heb je een middelgroot balkon of een tuin in je beschikking? Dan kan deze luxueuze kattenvilla niet in je ultimate cat lover collectie ontbreken.

Deze houten villa op Amazon telt maar liefst twee verdiepingen en een balkon. Je kat kan haar poezelige pootjes heerlijk uitrekken op de zon op haar eigen veranda, terwijl ze zich in koude dagen behaaglijk terugtrekt in haar eigen huiskamer, inclusief een deur met plastic lamellen tegen de regen. Heb je geen tuin of balkon? De villa is ook beschikbaar in antraciet grijs en wit, zodat ‘ie gewoon matcht met de kattenbak en je bankstel.

kattenvilla-amazon-grijs

SHOP NU VOOR 94,95

Even zelf in elkaar zetten

Bij het leveren van de villa gaat Amazon het voorbeeld van IKEA achterna: je moet het huisje namelijk zelf wel in elkaar knutselen. Volgens de reviews op de Amazon pagina vergt dit nogal wat gedoe en is de handleiding niet altijd even duidelijk. Maar staat het huisje eenmaal, dan heb je ook wel een prachtige ervaring à la een vakantie in Oostenrijk voor je katten geregeld.

Je shopt deze geweldige kattenvilla op Amazon voor €94,95. Het is aan de prijs, maar dan heb je wel een geweldig onderkomen waar je kat jaren plezier van kan hebben. De villa wordt geleverd in een bouwpakket van 11 kilo en wordt snel geleverd: bestel je hem nu, dan heb je hem over twee dagen al in huis. Je kat zal je dankbaar zijn.

kattenvilla-amazon

SHOP NU VOOR 94,95

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!