Shopping

Amazon Prime Day 2023: mega korting op meer dan 1000 producten

amazon-prime-day-deals-2023
Amazon Prime Day 2023 (Foto: Amazon)

Nu de feestdagen voorbij zijn en we met smart wachten op het kerstdiner is er een feestdag die we eigenlijk niet mogen vergeten: de internationale Prime Day. Of naja we hebben het eigenlijk over 2 mooie dagen. Op 11 en 12 juli geeft Amazon mega kortingen op meer dan duizend producten uit het hele assortiment, van tandenborstels tot scheerapparaten. Black Friday is er niks bij! 

Wat is Amazon Prime Day?

Ben je al aangemeld voor Amazon Prime? Zo niet, laat dan alles vallen waarmee je bezig bent en schrijf je snel in. Een proefperiode van 30 dagen is helemaal gratis. Met Prime kun je het hele jaar genieten van mooie privileges. Denk bijvoorbeeld aan gratis bezorgingen van miljoenen producten zonder minimum bestelbedrag en toegang tot  Prime Video, waar je bijvoorbeeld de Nederlandse film ‘All Inclusive’ kunt zien. Ben je nog geen lid? Via deze link kun je je aanmelden. Het kost je slecht 2.99 euro per maand.

Als je al bent gezegend met een abonnement kun je direct de deals van 11 en 12 juli shoppen en helemaal losgaan. Het aanbod van koopjes wordt continu aangevuld in 48 uur, met nieuwe kortingen om de vijf minuten. Toch staan er al wat dingen op de site waar we erg gelukkig van worden.

prime-day-amazon

Unieke Prime Day momenten dit jaar

Prime-leden in Nederland maken dit jaar kans op één van de drie unieke Prime Day momenten: een sterrendiner door Herman den Blijker bij je thuis, een thuisconcert door Marco Schuitmaker of een padelclinic in Spanje door een topspeler van de wereld-padel-ranking in samenwerking met Bas Smit. Daarnaast zijn er een aantal unieke deals met een gelimiteerde voorraad verstopt op een geheime pagina die klanten via een speciale QR code kunnen vinden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Amazon Prime (@amazonprime)

Hoe werkt Prime Day?

Prime Day is een top moment om te kijken naar huishoudelijke apparaten. Heb je deze nodig? Dan zijn 11 en 12 juli jouw favoriete dagen. Prime Day werd voor het eerst zo’n 8 jaar geleden gehouden om de 20e verjaardag van Amazon te vieren. Dat was de start van het grote festijn. Houd je wel van een beetje tijdsdruk?  Op Prime Day heb je de ”Lightning Deals”. Hierbij heb je een beperkte tijd en soms kunnen ze zelfs al binnen een paar minuten aflopen.

Wil je alles in de gaten houden? Gebruik dan de app van Amazon waar je veel deals 24 uur van tevoren kunt bekijken en zelfs kunt aanmelden van alerts. Ons favoriete product is toch wel de Remington stijltang die flink is afgeprijsd van 34.99 euro naar 24.95 euro. Dit maakt je haar antistatisch, en dat wil je! De keramische en toermalijn coating zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. Zo heb je mega snel glanzend en kroesvrij haar.
remington-prime-day

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!