Life & Health

Deze ananasplant laat jouw partner stoppen met snurken

ananasplant-stoppen-snurken-partner

Kan jij ’s nachts ook niet slapen omdat je partner meerdere bomen aan het doorzagen is? Snurken is voor niemand leuk. Het maakt je relatie er ook niet beter op. Heb je al wat nachtjes op de bank doorgebracht en ben je het helemaal zat? Snappen wij maar al te goed. Wellicht hebben wij wel dé oplossing voor jou. Er is namelijk een plant te koop die ervoor zorgt dat je weer heerlijk kan slapen. 

Ananasplant helpt tegen snurken

Goede nachtrust is mega belangrijk om goed te kunnen functioneren. Als je slecht slaapt hangen je wallen niet alleen bijna op de grond maar duurt de dag ook ontzettend lang. Wij hebben je eerder al 5 tips tegen slapeloosheid cadeau gegeven. Toch moeten we daar nu eigenlijk eentje aan toe voegen, want deze anti-snurk ananasplant kende we toen nog niet.

Bol.com verkoopt een ananasplant in pot voor maar twee tientjes. Deze plant is afkomstig uit de tropische bossen van Midden-en Zuid Amerika en zou het snurken tegengaan. De planten produceren veel zuurstof en verbeteren de luchtkwaliteit. En je raadt het al: hierdoor snurk je veel minder. Daarnaast is dit stekje ook nog eens mega leuk om te zien,

ananasplant-stoppen-snurken

Reacties zijn mega positief

Ben je niet zo goed in planten verzorgen? No problemo, want naar deze groene rakker hoef je niet veel naar om te kijken. Af en toe geef je hem water en je hebt er tot wel zes maanden plezier van. Als wij de reacties op Bol.com mogen geloven, werkt de plant echt tegen snurken. Zo lezen we bijvoorbeeld de volgende review: ”Alleen maar positief: mooi, weinig onderhoud en vermindert heel erg snurken’.

De planten worden in onze eigen landje gekweekt en hebben tussen de 21-24 maanden nodig om uit te groeien tot zo’n leuke ananasplant. Helemaal enthousiast geworden? Je kunt de magische anti-snurkplant via Bol.com aanschaffen. Laat je ons even weten of het snurken is gestopt?

ananasplant-bol.com-snurken

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!