Media & Entertainment

Fitgirl Annebel Visscher lanceert haar eigen booty programma

annebel-visscher-lanceert-booty-programma

Stiekem zijn we nog steeds verdrietig dat Echte Meisjes in de Jungle al een tijdje is afgelopen. Gelukkig houden de ex-deelnemers het niet stil op de social media kanalen en kunnen we ze toch een beetje blijven volgen. Annebel Visscher is na het programma een andere weg ingeslagen. Deze fitgirl wil graag met ons haar gezonde lifestyle delen en heeft daarom haar eigen booty program gemaakt. Wij zijn fan!

Trainingsschema van Annebel Visscher

In Echte Meisjes in de Jungle konden we al het prachtige lichaam van Annebel bewonderen. Deze gym girl had geen moeite met opdrachten waar uithoudingsvermogen en sportiviteit nodig was. De blondine is regelmatig in de sportschool te vinden. Nadat ze vaak vragen kreeg over haar levensstijl, besloot ze een eigen programma te lanceren met vooral de focus op de benen en de billen. Aan Grazia vertelt ze over het programma.

Het is niet zomaar een ‘simpel trainingsschema’. Annebel heeft alle oefeningen gefilmd met uitleg. Daarnaast zitten er ook onder andere losse video’s bij over voeding en tips over supplementen. “Zo is het niet alleen een trainingsschema, maar kunnen mensen ook een gezonde relatie met voeding creëren”, aldus deze sportieve dame aan de Grazia.

annebel-visscher-booty-sporten-echte-meisjes-in-de-jungle

Wat kan je verwachten van het booty programma?

Zo’n 7 jaar geleden stapte Annebel Visscher voor het eerst de sportschool en sindsdien is het haar favoriete spot. De influencer heeft niet altijd in een fit lichaam gezeten. Een lange tijd terug woog ze namelijk rond de 80/85 kilo en dat voelde niet goed, zei ze tegen Grazia. Toen heeft ze René leren kennen en is ze gaan sporten en gezond gaan leven.

Het Booty pragram by Annabel bevat 30 hoge kwaliteit video’s over training en content, 4 modules, 1 logboek en 1 trainingsplan. Ook hebben René en Annabel het over hun persoonlijke weg  en geven ze je tips hoe je gemotiveerd blijft. Voor 97 euro koop je hem op byannebel.nl. Let’s grow that booty!