Beauty

Meest gewilde anti-age skincare LABAREAU nu te vinden bij de Bijenkorf

anti-age-skincare-labareau-bijenkorf

Wij hebben geweldig nieuws in beautyland te melden voor jou: het high-end merk LABAREAU is nu exclusief verkrijgbaar bij de Bijenkorf. Deze luxe-anti aging skincare zorgt voor een mega glad huidje en vermindert de rimpels en fijne lijntjes. LABAREAU is ontzettend populair bij BN-ers zoals Jaimie Vaes, Estelle Cruijff en Elise Schaap, maar ook bij ons op de Womanly redactie. Vanaf nu kan jij de hele lijn dus gewoon shoppen bij het meest luxe warenhuis van Nederland. 

Luxe skincare LABAREAU bij de Bijenkorf

De anti-aging skincare LABAREAU van beauty-expert Lindsay van der Looij laat je niet alleen een paar jaartjes jonger lijken, maar geeft je ook de perfecte glow. Nadat je deze mega fijne skincare hebt geprobeerd, ziet je huid er weer als herboren uit. Eerder werd de lijn alleen verkocht bij BLOY en bij een paar exclusieve retail points. Vanaf nu komt daar dus eindelijk verandering in.  De Bijenkorf filialen in Amsterdam, Maastricht en Rotterdam hebben deze parels in de schappen staan. Ook vind je ze online op debijenkorf.nl 

Met de geheime en unieke SAXZ-12 technologie belooft de skincare een gezonde en jeugdige huid. De exclusieve lijn bestaat uit 8 musthave luxe anti-aging beauty producten. Allemaal voorzien van een prachtige rood met gouden verpakking. Poepie chique als je het aan ons vraagt!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LABAREAU (@labareau)

LABAREAU skincare

De basis van deze high-end lijn is The Collection. Dit is een set van 3 producten: The Day Formule, The Night Formula en The AHA peel. Daarnaast kun je jouw skincare routine nog verder uitbreiden met The Toner, The Volume, The Uplift, The Cleanser en The Protector.

Al deze producten van LABAREAU zijn exclusief verkrijgbaar via de Bijenkorf. De verkoopprijzen liggen tussen de €69 voor The Cleanser en €379 voor The Collection. Bij die laatste heb je dus wel een prachtige set waarmee je helemaal compleet bent.

labareau-collectie

Lindsay van der Looij

Door de hoge kwaliteit collageen in LABAREAU, die de anti-aging van de huid stimuleert, merk je al snel dat je huidje mega zacht aanvoelt. Dat willen we! Gelukkig kwam er net op het juiste moment een belletje van BLOY institute in Amsterdam zuid: of we de LABAREAU Signature Facial wilden proberen. Daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen. Rond december vorig jaar hadden we al een interview gedaan met Lindsay van der Looij, de oprichtster van LABAREAU.

Deze prachtige vrouw is al meer dan 20 jaar een begrip in beautyland. Ze staat niet alleen bekend om haar kennis over gezichtsverbetering en innovatieve huidverbeteringstechnieken, maar ook om haar succesvolle ondernemerschap. Een echte powervrouw! Wij voelden ons ook een beetje een powerwoman toen we in de watten werden gelegd bij de mooie boutique kliniek in Amsterdam Zuid. Benieuwd hoe dit verliep? Lees snel verder.

labareau-populaire-anti-age-skincare

LABAREAU Signature Facial bij Bloy

Ben jij zo enthousiast over LABAREAU en wil je meer dan alleen thuis je huid ermee verzorgen? Geen probleem! Bij Bloy institute kun je kiezen uit 3 face behandeling met de crème de la crème onder de meeste luxe skincare. Womanly mocht genieten van de LABAREAU Signature Facial behandeling. Deze exclusieve facial geeft de huid meer volume, diepere hydratatie en een fantastische glow.

De skincare heeft een medische formule waar jarenlang onderzoek naar is gedaan. Kenmerkend is de luxe beauty vibe en de directe glow die de producten aan je huid geven. Je hebt geen make-up meer nodig als je uit de kliniek stapt. De speciale en geheime Sax 12 formule die we al eerder hebben genoemd, bestaat uit een cocktail van atelocollageen, drie moleculaire gewichten van hyaluronzuur en skin-boosting peptiden. Accountmanager Nikki vertelde vol passie over alle mooie producten die ze bij de behandeling gebruikte.

De kliniek uitgaan met een mooie glow.

Nikki begon met de cleanser die heel zacht is voor de huid barrière. Door de vitamine C geeft deze en verhelderend effect. Vervolgens ging ze over op de toner die licht exfolieert. Hierin zit toverhazelaar die een porie verkleinend effect heeft. De toner hydrateert ontzettend en ‘plumpt’ mega waardoor de poriën gaan samentrekken en ze dus kleiner lijken.

Daarna bracht ze de AHA Peel aan die een beetje begon te tintelen. Dit hoort er echter bij. Deze is geformuleerd met huidverfijnende alfahydroxyzuren om dode huidcellen te verwijderen en de huid te vernieuwen.Om vervolgens helemaal te ontspannen werden en twee unieke maskers aangebracht voor extra hydratatie. Normaal wordt deze ook aangebracht over je ogen en mond, maar om het interessante verhaal van Nikki aan te horen en nog enigszins een gesprek aan te gaan, kozen we ervoor om ze dit keer te vermijden.

Bijna vergeten te vertellen: de producten van LABAREAU worden met behulp van een zuurstof apparaat dieper de huid ingebracht. Door deze krachtige oxygen boost krijgt je een mooie glow waar je de rest van de dag blij mee gaat zijn. Hieronder zie je het verschil van een klant die 2 maanden de producten van LABAREAU heeft gebruikt. Een mega verschil als je de twee foto’s met elkaar vergelijkt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door BLOY Institute (@bloyinstitute)