Shopping

Nooit meer kreukels en strijken: Anti-kreukspray van de Action

anti-kreukspray-action-niet-strijken

Begrijp ons niet verkeerd hoor, want wij gebruiken met alle liefde de Steam One George kledingstomer. In één paar seconden is dat ene feestjurkje weer keurig netjes om aan te trekken. Toch heb je niet overal een kledingstomer bij de hand. Wat nou als je een meeting hebt en van tevoren in de spiegels op de wc ziet dat jouw blouseje vol met kreukels zit? Dan is dé anti-kreukspray van de Action natuurlijk een dikke vette uitkomst.

Fix&Go Anti-kreukspray van de Action

Deze handige spray verwijdert eenvoudig kreukels uit je kleding en beschermt zelfs je favoriete kledingstukken. We kwamen deze topper via ons broertje Manly.nl tegen en kunnen er niet meer omheen. Vanwege het gebruiksgemak en de tijdsbesparing zijn veel Tik-Tokkers lyrisch over deze uitvinding. Eerder hielp de Action ons al uit de brand met een whitener spray voor je sneakers voor een eurootje, maar nu is er weer een ontwerper geweest die een top product op de markt heeft gezet.

Het enige wat je hoeft te doen, is de spray aanbrengen op de gekreukelde delen van je kleding, vervolgens lichtjes gladstrijken en eventjes laten drogen. Al heel snel zul je zien dat de kreukels verdwijnen, waardoor je er direct weer netjes uitziet. Dit is vooral handig wanneer je onderweg bent of op reis, en geen toegang hebt tot een strijkijzer. Zo zie je er toch weer uit om door een ringetje te halen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door INTERIORVIBES (@interiorvibes.nl)

Spray geeft ook bescherming aan je kleding

De spray van de Action helpt niet alleen bij het verwijderen van kreukels, maar het product beschermt dus ook je kleding. De formule is speciaal ontworpen om de stof niet te beschadigen. Zoals we van de Action zijn gewend, hoeven we niet een flinke portemonnee te hebben om deze topper aan te schaffen. Voor slecht 2.98 euro is de anti-kreukspray helemaal van jou. Hij is helaas niet op de website te koop, maar alleen in de winkel. Het enige wat wij kunnen zeggen is: run run run naar de Action.

anti-kreukspray-action-fix-&-go

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!