arie-boomsma-onherkenbaar-nieuwe-look
Media & Entertainment

Arie Boomsma (bijna) onherkenbaar na compleet nieuwe look

Loop je door Abcoude zie je ineens Arie Boomsma met een stevige snor voorbij komen. Even twijfelde je misschien of het niet zijn dubbelganger zou zijn, maar dan zie je op zijn Instagram post dat hij toch echt een nieuwe look heeft aangenomen. De Nederlandse televisiepresentator, sportschooleigenaar en fotomodel heeft zijn baard helemaal afgeschoren en zijn snor laten staan. Bijna onherkenbaar!

De transformatie van Arie Boomsma

Arie Boomsma is een echte alleskunner. Deze knappe verschijning is naast televisiepresentator en fotomodel ook nog eens eigenaar van een sportschool. We kunnen hem onder andere kennen van de spraakmakende programma’s ’40 dagen zonder seks’ en ‘Hij is en Zij’. Waarschijnlijk dacht deze alleskunner ook dat alles hem ook zou staan.

Op Instagram plaatste hij wat foto’s van zijn metamorfose. ‘Mijn vrouw is een paar dagen in Portugal. Toen ik haar een foto van mijn snor stuurde appte ze terug; ‘denkt iedereen dat het een grap is?’ ‘…….’’, schrijft hij eronder. Op de eerste foto kunnen we zien dat zijn baardje is afgeschoren en zijn haar naar één kant is gekamd. Je zou bijna denken dat het voor een nieuw programma is. Of zou Arie een carrièreswitch hebben gemaakt naar een grote filmrol met een nieuw uiterlijk?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Arie Boomsma (@arieboomsmainstagram)

Meningen enorm verdeeld over nieuwe look

Niet iedereen is even enthousiast over de nieuwe look van Arie. Zo lezen we bijvoorbeeld als reactie: “Stoppelbaardje van paar dagen oud is meer mijn smaak dan deze snor.” en “Met spoed eraf als je het mij vraagt. Het is geen 1980”, Opvallend is dat BN’ers de nieuwe look van de fitnessgoeroe wel helemaal fantastisch vinden.

Zo reageert Bas Smit met de woorden: “Gewoon ff houden hoor 👏 en DJ Nicky Romero zegt: “Het staat je wel!”. Wij zijn benieuwd hoelang deze gladgeschoren look (op zijn bovenlip na) zal blijven. Overigens houdt Arie Boomsma wel van een avontuurtje. Zo ging hij eerder helemaal viral met een wonderbaarlijke training met een pan. Het leven met deze excentrieke man is in ieder geval nooit saai.

arie-boomsma

 

 

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!