Beauty

Babyliss 4-in-1 föhnborstel styled je haar zonder te pluizen

babyliss-fohnborstel-haar-review

Droom jij van volumineus haar dat lijkt alsof je elke ochtend een blow-out bij de kapper hebt gehad? Om je lokken een extra volumeboost te geven, is het belangrijk dat je je haar met een goede föhn styled. Van de meeste föhns wordt je haar erg droog en pluizig. Babyliss bedacht voor dat probleem een oplossing: met de Hydro Fusion 4-in-1 föhnborstel droog én style je je haar zonder dat het pluizig wordt. Womanly probeerde het uit. 

Babyliss Hydro Fusion 4-in-1 Föhnborstel

Je haar föhnen geeft een mooi effect, maar het kan vooral droog haar ontzettend pluizend maken. Babyliss bedacht hier een slimme oplossing voor: de Hydro Fusion 4-in-1 föhnborstel met ‘advanced plasma technologie’ die positieve en negatieve ionen bevat. Deze ionen werken samen om het haar op een hydraterende manier te verzorgen, waardoor het pluisvrij en glanzend droog wordt.

De föhnborstel komt met verschillende verschillende opzetstukken: om het haar te föhnen, het glad te maken, te stijlen en één om het volume te geven. Daarnaast kun je de warmte van de föhn in drie standen aanpassen: koud, lauw en warm. De föhnborstel is groot en handig in gebruik. Het lange snoer zorgt ervoor dat je de borstel overal in de kamer kan gebruiken.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BaByliss (@babyliss)

De Babyliss föhnborstel getest

Zelf gezegend met volumineus maar erg droog en beschadigt haar, konden we niet wachten om de föhn zelf uit te proberen. We begonnen met het haar na het wassen te borstelen met het gladmakende opzetstuk op de lauwe temperatuur. Het is fijn dat de föhn niet te warm wordt, waardoor het haar niet te snel uitdroogt. Om het haar in vorm te krijgen, gebruikten we daarna de volumeborstel en rolden de voorste lokken kort op de warme temperatuur om de borstel heen.

De volumeborstel doet zeker wat het belooft: al na één keer met de borstel door het haar te gaan, valt de lok droog en in model terug. Doordat het haar meteen gestyled en gedroogd wordt, is het niet nodig om het meerdere keren opnieuw te föhnen of stylen. Ook hierdoor raakt het haar minder beschadigt en pluist het minder. Daarnaast waren we verbaasd hoe snel het haar droog en gestyled was. Ideaal als je ’s ochtends niet veel tijd hebt.

babyliss-fohnborstel

Zacht en razendsnel droog haar

Nog een groot voordeel van deze Babyliss borstel: het haar blijft zelfs een aantal dagen in model. Zeker als je na het föhnen nog een fijne spray gebruikt om het haar te hydrateren, kun je enkele dagen plezier van je kapsel hebben. Is je haar toch uit model, dan corrigeer je dit makkelijk en snel met de borstel en de koude stand.

Ook waren we benieuwd naar de gladmakende borstel. Door het speciale ontwerp van de borstel, blaas je de lucht van voren op het haar terwijl je je haar borstelt. Hierdoor worden de haren gedroogd terwijl ze plat blijven liggen. Dit ontwerp blijkt effectief: het normaal snel krullende haar bleef braaf helemaal glad in model. Wat ons betreft is de Babyliss Hydro Fusion 4-in-1 föhnborstel een absolute winnaar als het gaat om haarstyling.

babyliss-fohn-haar