Style

Met deze parel creëer je de perfecte krullen met slechts één druk op de knop

babyliss-wave-secret-air-krullen
Foto: Womanly

Losse, natuurlijke golven zijn momenteel dé trend van het moment. Het moet er casual en chic uitzien, maar natuurlijk niet als een rommeltje. Ondanks dat de look er makkelijk uitzien, is deze slag één van de moeilijkste haarstijlen om te creëren. Klinkt misschien een beetje gek: maar het kost vaak veel moeite om eruit te zien alsof je er niets aan gedaan hebt. BaByliss heeft daarvoor dé oplossing. Met de Wave Secret Air creëer je met slechts 1 druk op de knop lang houdende losse krullen.

Makkelijk krullen maken met de BaByliss Wave Secret Air

Deze innovatieve styler is mega gemakkelijk in gebruik en maakt automatisch  krullen op alle haartypes in slechts minuten. Heb je natuurlijk krullend haar? Dan is het helemaal niet nodig om het te ontkrullen voordat je aan de slag gaat. Je hebt werkelijk geen enkele styling-skills nodig, de Wave Secret Air doet het werk voor je. Thuis je haar stylen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Met drie temperatuurinstellingen om uit te kiezen – 180°C, 200°C en 230°C – kan de Wave Secret Air gebruikt worden om golven te creëren op alle haartypes. De vier krachtige verhittingselementen worden 50x per seconde gecheckt door een microprocessor, om de temperatuur precies te reguleren, zodat je steeds consistente krullen krijgt.

BaByliss-wave-secret-air-krullen

Nooit meer angst voor klitten of beschadigd haar

De Wave Secret Air heeft slimme sensoren die weten of het haar correct in het apparaat is geplaatst. Als de sensoren merken dat dit niet het geval is, dan laat de tool het haar direct los om klitten te voorkomen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je haar beschadigd of alles in de klit raak. Als dit laatste wel het geval is, zal de Wave Secret Air je haar zelfs automatisch loslaten uit het apparaat.

Nadat een pluk haar in de Wave Secret Air is geplaatst en je het handvat hebt gesloten, trekt het apparaat de pluk voorzichtig in de krulkamer en wikkelt het automatisch om de cilinder in de kamer. Om perfecte en gelijkmatige krullen te creëren, wordt het haar van alle kanten verhit. Wanneer de pluk haar uit de Wave Secret Hair wordt losgelaten na het krullen, zorgt het unieke Cool Air Smart System dat de krul wordt gekoeld door een zachte luchtstroom, om te koelen zonder dat de krul uiteen geblazen wordt. Dat is nog eens handig!

babyliss-french-new-hair-wave

Zo creëer je de French New Wave

Houd je van lang houdende krullen, rommelige zachte golven of wil je juist de laatste French New Wave trend onder de knie krijgen? Dat is allemaal geen probleem met de BaByliss Wave Secret Air. De krulrichting kan ingesteld worden op rechtsom, linksom en om-en-om en geeft je zo totale vrijheid. Heb je nou geen idee waar we het over hebben met de French New Wave trend? Wij leggen het haarfijn aan je uit.

De French New Wave trend is een subtielere vorm van de golventrend met veel slag. Hoe je dit voor elkaar krijgt? De krulrichting van de golven wissel je af zodat het haar zacht en natuurlijk oogt. Wees trouwens niet bang dat je haar er plat uit komt te zien, aangezien de tool bij de haarwortel wordt geplaatst, krijg je een volledig gekrulde lok die er mooi en glanzend uit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door BaByliss (@babyliss)

Womanly review BaByliss Wave Secret Air

Wat hebben we toch een een droombaan bij Womanly. Als echte bofkonten mochten we de BaByliss Wave Secret Air zelf testen. Daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen. In eerste instantie waren we meteen aan de slag gegaan, maar toen we wat handige filmpjes keken met vasthoudtechnieken op YouTube, werden de krullen net iets beter. De Wave Secret Air is in een paar seconden op temperatuur en binnen een mum van tijd heb je een bos vol met krullen. Veel handiger dan een krultang!

Het apparaat werkt op alle haartypes, inclusief dikker of natuurlijk krullend haar, en je kan er grotere plukken haar mee stylen zonder dat het haar vast komt te zitten. Voor het beste resultaat is het aan te raden om altijd een stylingproduct te gebruiken. Wij zijn bijvoorbeeld fan van de haarverzorgingsproducten van Authentic Beauty Concept. Kam het haar na de styling nog even door voor een mooie losse golf. Deze topper gaan we sowieso vaker gebruiken!