Media & Entertainment

Zo zag bachelorette Sylvia Geersen er als kind uit

bachelorette-sylvia-geersen-kind

De knappe Sylvia Geersen schittert op dit moment op televisie in het nieuwe seizoen van de Bachelorette, waar zeventien mannen om het hart van het prachtige model strijden. Dat Sylvia altijd al adembenemend knap was, weten we van haar deelname aan het eerste seizoen van Hollands Next Top Model, nu al zeventien jaar geleden. Op Instagram plaatste de bachelorette een foto van haarzelf als jong meisje waarbij de goede looks ook al duidelijk te zien zijn.

Model en bachelorette Sylvia Geersen

De 37 jarige Sylvia Geersen werd bekend van haar deelname aan Hollands Next Topmodel in 2006, waar ze in de finale verloor van mede-model Sanne Nijhof. Na haar deelname aan HNTM ontving Sylvia Geersen alsnog een contract bij Max Models en werkte ze als model voor onder andere Guess en het cosmeticamerk Guess.

Dat Sylvia niet alleen talent heeft als model werd al snel duidelijk toen ze als ‘nieuwe cora’ in het reclamespotje van Mora verscheen. Met haar knappe verschijning is Sylvia een graag geziene gast in tv programma’s. Zo deed ze naast haar rol als Bachelorette al eerder mee aan onder andere Expeditie Robinson, Ranking the Stars en De Verraders.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvia Geersen (@sylviageersen)

Sylvia Geersen als kind al prachtig

In 2014 plaatse het model een mooie foto van haarzelf als jong meisje op Instagram, met daarbij de caption ‘Me & Mini Me’. Daarop is een foto te zien van Sylvia op jonge leeftijd, waarbij al duidelijk haar knappe looks te zien zijn. Het is wel duidelijk dat Sylvia geen uitgebreide plastische chirurgie nodig heeft gehad om er zo prachtig uit te zien.

De jonge Sylvia zal vast erg trots zijn geweest om te zien hoever de Sylvia van nu al is gekomen. Naast een glansrijke carrière heeft ze namelijk ook enorm zware tijden gekend. Zo vertelde ze in het programma Special Forces Vips over haar miskramen en heeft ze een hele vervelende relatie achter de rug met haar ex-man uit Mexico, die tot op de dag van vandaag volhoudt dat de twee nog bij elkaar zijn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvia Geersen (@sylviageersen)