Media & Entertainment

Nieuwe Bachelorette Sylvia Geersen is nog steeds getrouwd

sylvia-geersen-nieuwe-bachelorette-getrouwd

We kijken enorm uit naar weer een nieuw seizoen van De Bachelorette. Begin deze week werd bekend dat topmodel Sylvia Geersen dit jaar op zoek gaat naar de liefde en de befaamde rode rozen aan de vrijgezellen mannen gaat uitdelen. Deze Bachelorette trouwde in 2016 nog met de Mexicaanse Rogelio. Het blijkt zelfs dat de twee officieel op papier nog met elkaar verbonden zijn. 

Carrière in Holland’s Next Top Model

Sylvia Geersen werd bekend in 2006 door haar deelname aan Holland’s Next Top Model. Het programma waarin op zoek werd gegaan naar de mooiste vrouw van Nederland. De toen nog 20-jarige brunette kwam in de finale terecht en eindigde op de tweede plek. Sanne Nijhof won dit allereerste seizoen van het modellenprogramma.

Na de finale kreeg Sylvia een modellencontract bij Max Models. Ze is toen flink gaan doorpakken, want kort daarna werd ze het gezicht van het bekende cosmetica merk Laura Mercier. Toch werd het een paar jaar na de finale aardig rustig rondom het model en zagen we haar niet meer zoveel verschijnen in de media.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvia Geersen (@sylviageersen)

Sylvia Geersen in spelprogramma’s

Tien jaar later in 2016 dook Sylvia weer op en heeft de schoonheid meegedaan aan een aantal programma’s waaronder het hilarische programma ‘Welkom bij de Kamara’s. Hierin zaten 9 BN’ers die bij een stam in Afrika verbleven. Wat ze echter niet wisten is dat er acteurs aan de stam waren toegevoegd en alle rituelen verzonnen waren.

Daarnaast was ze nog te zien in programma’s zoals Ranking The Stars, Alles mag op Vrijdag, en Sterren Spring op Zaterdag. Het viel ons vooral op dat ze dit jaar steeds meer op tv verscheen dan ooit tevoren. Zo konden we recentelijk van haar genieten in het tv-programma ‘De Verraders’ en Alleskunners VIPS. Nu is ze op zoek naar de man van haar dromen en kunnen we haar binnenkort zien in een nieuw seizoen van ‘De Bachelorette’ op Videoland.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvia Geersen (@sylviageersen)

Nieuwe Bachelorette dit seizoen

Sylvia Geersen is de opvolgster van de eerdere Bachelorette Gaby Blaaser.  Helaas was het de blondine toen niet gelukt om haar droomman te vinden. Sylvia weet heel goed aan welke eisen haar prins op het witte paard moet voldoen. “Ik zoek een lieve, oprechte man”, laat ze weten. “Hij moet ook intelligent zijn, ik vind het belangrijk dat ik goede gesprekken met iemand kan hebben.”

Op een prachtige droomlocatie in het buitenland gaat de Bachelorette een groep vrijgezelle mannen beter leren kennen. Via de bekende ‘rozenceremonie’ valt er iedere week een man af. Wij hopen in ieder geval dat ze de liefde van haar leven gaat vinden. Ken jij iemand die haar hart kan veroveren of denk jij de perfecte man voor haar te zijn? Je kunt je nog aanmelden voor de Bachelorette. Wie weet sta jij dan binnenkort tegenover Sylvia op de rozenceremonie.

sylvia-geersen-bachelorette-getrouwd

Psycho Ex wilt niet scheiden

Sylvia zegt over haar deelname aan NU.nl: “Ik hoop echt dat er zich leuke, lieve, grappige, enthousiaste en natuurlijk aantrekkelijke mannen aanmelden die met mij op een mooie liefdesreis durven te gaan. Het topmodel heeft al heeft wat meegemaakt in de liefde, maar toch blijft ze geloven in de romantiek. Na zes jaar is ze nog steeds niet verlost van haar ‘psycho’ ex-man vertelde ze uitgebreid vorig jaar in het programma ‘Ranking the Stars’.

Het topmodel liet weten aan het tijdschrift Grazia regelmatig doodsangsten te hebben uitgestaan tijdens haar relatie met Rogelio. Nog steeds weigert de Mexicaan om de scheidingspapieren te tekenen. Haar ex-man deelt zelf op Instagram nog foto’s waarbij het lijkt of ze nog samen zijn. Hij bleek regelmatig last te hebben van woedeaanvallen en reageerde dit af op Sylvia. Volgens het model is hun huwelijk alleen geldig in Mexico. “Ik heb het nooit legaal gemaakt in Nederland, dus alleen als ik in Mexico ben, ben ik getrouwd”, vertelde ze.