balkontafel-kleine-balkons-borrel
Bol.com

Met deze balkontafel borrel je zelfs op de kleinste balkons

De lentezon komt langzaamaan weer tevoorschijn, en soms kunnen we al heerlijk even genieten in de tuin of het balkon. Voor de eigenaren van een klein balkon kan het soms best passen en meten zijn om comfortabel met je wijntje, koffie of laptop te genieten. Gelukkig bedachten een paar slimme ontwerpers daar een handige oplossing voor: namelijk een handige uitklapbare balkontafel die je zo aan de reling van je balkon bevestigt. Klaar voor de zon! 

Uitklapbare balkontafel op Bol.com

Het gehannes met een klein houten bijzettafeltje, dat met elke beweging al gevaarlijk begint te wiebelen: iedereen met een klein balkon kent de irritaties van de onhandige balkonmeubels. Met de balkontafel heb je nooit meer last van kapotte wijnglazen of omgevallen kopjes koffie. Je bevestigt de tafel simpel aan de reling van je balkon, en zo heb je altijd een stevige ondergrond tot je beschikking.

Ook erg handig: het tafeltje is ingeklapt ook goed te gebruiken als gezellige bar. Zo zet je makkelijk je laptop neer voor een lekkere buitenwerkplek, of  je creëert een bar met hapjes en drankjes voor een romantische balkondate. Schenk er een indrukwekkende cocktail bij en ‘café balkon’ is klaar voor de zomer.

balkontafel-bol-com-borrel

SHOP NU VOOR 113,95

Inklapbare balkontafel van hout

De Goudmethout inklapbare balkontafel is niet alleen handig, maar ook stijlvol. Het houten ontwerp voegt een natuurlijke touch toe aan je balkon en past goed bij verschillende decoratiestijlen. De transparante beitsen afwerking zorgt ervoor dat de tafel er niet alleen mooi uitziet, maar ook duurzaam is en lang meegaat. Het ontwerp is in verschillende houttinten verkrijgbaar: grijs, antraciet, hout en wit.

De tafel is in diverse afmetingen verkrijgbaar, met een lengte van 99 cm en een diepte van 50 tot 55 cm. In totaal kan de tafel tot 30 kg dragen. Dit betekent dat je er gemakkelijk een paar drankjes en hapjes op kunt plaatsen terwijl je geniet van het uitzicht. Bovendien is de tafel gemakkelijk te bevestigen aan de reling van je balkon, zonder dat er extra bevestigingsmaterialen nodig zijn. Nadat je hem hebt gebruikt, klap je hem eenvoudig weer op.

balkontafel-laptop-bol-com

SHOP NU VOOR 113,95

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!