Media & Entertainment

OMG! je kunt nu logeren in een écht Barbie droomhuis

barbie-droomhuis-airbnb-logeren
Je kunt nu logeren in een echt Barbie Droomhuis (afbeelding: Airbnb)

Heb jij de Barbie film al gezien? Een plastic-fantastic gezicht en kapsel, een volledig roze villa met zwembad en een garderobe waar je u tegen zegt: stiekem lijkt het leven als real-life Barbie ons wel heerlijk. Om al je Barbie fantasieën voor eventjes uit te laten komen, introduceert AirBnB nu een overnachting in het echte Barbie Dream House. OMG!

Barbie Malibu Dream House

Het knalroze Barbie Dream House in het Amerikaanse Malibu lijkt op het eerste gezicht als een verlate 1 april-grap. Op de redactie hebben we wel drie keer gecheckt of het huis dat op Airbnb staat nou wel écht bestaat. Want hoe ontzettend fantastisch zou het zijn om een aantal nachten in een echt knalroze barbiehuis inclusief discovloer, bar én garderobe te logeren?

Een intensief Google onderzoek wees uit dat het droomhuis toch écht bestaat en ook nog eens te boeken is. Het Barbie huis in Malibu heeft één slaapkamer en badkamer, en is dus geschikt voor twee gasten. De perfecte getaway voor jouw en je bestie, want met de discotheek, knalroze bar en glijbaan naar het zwembad gaan jullie je ongetwijfeld heel goed vermaken.

barbie-droomhuis-disco

Western-style transformatie door Ken

Het Barbie Dreamhouse was in 2019 al eerder te boeken op Airbnb. Maar nu is de luxueuze villa overgenomen door Barbie’s long-time boyfriend Ken. Volgens de website van Airbnb is Ken gekozen als gastheer omdat ‘Barbie druk was met filmen’. Speciaal voor deze editie heeft Ken de villa met ‘maximale Kenergy’ omgetoverd in een nóg rozer paleis inclusief Western tintje. Zo staat er letterlijk een paard in de gang en is de garderobe gevuld met cowboyjasjes en hoeden.

Ook kun je rolschaatsen op Ken’s favoriete rollerblades en leef je je innerlijke cowboy uit door te linedancen in de disco. ‘S avonds geniet je van het diner dat wordt geserveerd door je eigen butler en speel je een deuntje op Ken’s gitaar. Na het verblijf krijgen de gelukkige gasten bovendien een limited edition geel-met-roze surfboard en fantastische Impala rollerskates.

barbie-droomhuis-paardbarbie-droomhuis-garderobe

Alleen van 21 op 22 juli te boeken

Ben je net als wij razend enthousiast geworden na het lezen van dit stuk? Dan hebben we goed én slecht nieuws voor je. Het goede nieuws is namelijk dat een nachtje logeren in het Barbie Dream House je geen cent kost. Ken trakteert!

Het slechte nieuws is, dat er wereldwijd maar twee mensen in het huis kunnen slapen. De roze villa is namelijk alleen van 21 op 22 juli open. Hopelijk wordt het zo’n succes dat ze het nog een keer doen. Op 17 juli, om 19.00 Nederlandse tijd, kon je je via de website van Airbnb aanmelden. Deze kozen vervolgens de gelukkige winnaars uit om een nachtje in de villa te besteden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Airbnb (@airbnb)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!