Media & Entertainment

Barbie pretpark opent in 2024: holografische Barbie en roze strandhuis

barbie-pretpark-amerika
Afbeelding: Barbie / Mattel

Ben je ook zo’n fan van de Barbie film en kon je geen tickets krijgen voor een nachtje in het Barbie droomhuis? Dan is dit nieuwe pretpark een kans waarbij al je Barbie fantasieën tot leven komen. In Amerika opent volgend jaar namelijk een pretpark waarin je de beroemde pop kunt ontmoeten en een dag in haar (hak)schoenen kunt staan. Womanly ging alvast op onderzoek uit om te zien wat je kunt verwachten. 

Barbie pretpark van Mattel in Amerika

De populaire Barbie film, met onder andere Margot Robbie en Ryan Gosling, bracht wereldwijd al meer dan 1 miljard op. Het is de eerste film geregisseerd door een vrouw die zoveel geld in het laatje bracht. Mattel besloot dan ook op de populariteit van de pop in te spelen met een pretpark. Zo gek als een pretpark voor kaasliefhebbers is het niet, maar wij waren wel benieuwd wat er in het Barbie pretpark te vinden is.

Volgens Nu.nl kunnen de bezoekers in het pretpark onder andere naar het strandhuis van Barbie, waar ze toegang krijgen tot haar beroemde kledingkast. Ook is het mogelijk om Barbie te ontmoeten door middel van hologram technologie. Het bezoek aan het strandhuis kan worden afgesloten met een roze drankje in het restaurant op het dakterras. Daarnaast zijn er nog veel meer attracties te vinden.

barbie-pretpark-levensecht-amerika

Hot Wheels en tropisch eiland

Het pretpark heeft namelijk niet alleen maar een Barbie thema. In het ‘Mattel Adventure Park’ vind je onder andere ook een Hot Wheelz achtbaan, een thomas de trein attractie en een tropisch eiland, waar bezoekers kunnen zwemmen in tropisch blauw water en zonnen op een wit strand. Als dat nog niet genoeg is, kun je nog een rondje in een hete luchtballon maken. Het pretpark ligt in Arizona, en wordt op dit moment gebouwd.

De toegangsprijs van het park is nog niet bekend, maar we verwachten dat je niet het salaris van Ryan Gosling hoeft te verdienen om naar binnen te kunnen. Het park gaat open in 2024, dus je moet nog eventjes wachten totdat je in een spannende nieuwe wereld kunt stappen. In de tussentijd vermaken wij onszelf met het 100 keer opnieuw kijken van de film, want we kunnen geen genoeg krijgen van deze feministische kaskraker. Bye Ken!

mattel-barbie-pretpark

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!