B&B vol liefde astrid harmjan
Media & Entertainment

Prachtige mijlpaal: Astrid en Harmjan uit B&B Vol Liefde gaan trouwen

Na een flinke bumpy ride voor B&B-deelneemster Astrid, is het toch gelukt om haar grote liefde te vinden. Deze happy B&B Vol Liefde-eigenaaresse uit het gezellige Oostenrijk is namelijk helemaal in love en verloofd met Harmjan. De hoogste tijd voor schnapps!

B&B vol Liefde: schot in de roos

Aan RTL Boulevard vertelt Astrid: “Het was heel romantisch”. Harmjan had de kinderen zelfs bij het aanzoek betrokken. Het antwoord? Een dikke, vette, grote JA! Met taarten zijn ze naar hun families gegaan om het grote nieuws te vertellen.

Het stel was tijdens de afleveringen van B&B Vol Liefde mega populair. Ze hadden ook een aantal keren flink ruzie en het leek eventjes dat Harmjan niet in staat was om de ‘kille’ Astrid te kunnen ontdooien. Uiteindelijk is het toch gelukt en wisten ze, zonder al die camera’s erbij, toch verrassend dicht bij elkaar te komen.

Vertrokken naar Oostenrijk

Al eerder kwam het nieuws naar buiten dat het koppel smoorverliefd op elkaar was geworden. Harmjan zegde zelfs zijn baan op als vrachtwagenchauffeur om definitief bij Astrid in Oostenrijk te zijn. Hij is nu zelf ook werkzaam in de B&B van Astrid en draait helemaal mee.

Over de bruiloft zijn nog niet veel details bekend. De smaak van de taart is echter wel bekend gemaakt: mokka, de favo smaak van Astrid. Deze zal gemaakt worden door de dan oud-deelneemster Inge van Heel Holland Bakt. Proficiat!

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!