Wat een verschil zo zag Hans uit B&B Vol Liefde er vroeger uit
Beeld: RTL / Videoland
Media & Entertainment

Wat een verschil: zo zag Hans uit B&B Vol Liefde er vroeger uit

Wat kunnen wij toch genieten van het programma B&B Vol Liefde. Elke doordeweekse dag kijken we weer uit naar een nieuwe aflevering. Toch Jammer dat de 59-jarige Hans met zijn B&B in Frankrijk nog geen liefde heeft gevonden. Misschien komt de amour nog wel? Als we de foto’s van hem uit de oude doos bekijken is er geen twijfel mogelijk dat hij in zijn jonge jaren waarschijnlijk de dames van zich af moest slaan.

B&B Vol Liefde

Het is alweer het tweede seizoen van het programma B&B Vol liefde. Vorig jaar was het programma al een succes, maar dit jaar lijkt het succes alleen maar toe te nemen. Acht B&B-eigenaren door heel Europa zijn opzoek naar een leuk partner in Nederland waarmee ze hun leven kunnen voortzetten.

Het is tenslotte veel leuker om met een partner je droomleven te kunnen volgen dan alleen. Samen bedden opmaken en ontbijtjes regelen is ook nog eens veel gemakkelijker. In het programma kun je heel wat drama, zon, klusjes maar ook zeker romantiek tegenkomen. Dit keer hebben we Hans uit B&B Vol Liefde voor je uitgelicht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door B&B VOL LIEFDE (@bbvolliefde)

Hans in B&B Vol Liefde

Zo’n twee jaar geleden gooide Hans Vroom het roer volledig om. Grappig weetje: vroeger werkte hij als ridder in het Land van Ooit. Je weet wel dat kinderthemapark met Kloontje dat al een paar jaar geleden failliet is gegaan. ‘Tot nooit’ moet hij daarna hebben gedacht, want na het opzeggen van zijn baan, vertrok hij samen met zijn toenmalige vriendin naar Frankrijk.

Nu woont hij samen met zijn paarden en hond in het mooie kleine plaatsje Dégagnac. Dit kleine dorpje heeft iets meer dan 500 inwoners. Wij snappen wel dat de liefde vinden daarmee nog lastiger wordt. Toch heeft hij het prima voor elkaar met zijn eigen B&B Du Passe-Temps. Vermaken kan je hier zeker met een heerlijk zwembadje en de prachtige natuur. Nu de vrouwen van Hans nog!

Hans-uit-B&B-Vol-Liefde

Stoere man

Hans heeft een grote passie van rockmuziek. Hij vindt het belangrijk dat een dame dat ook heeft, anders is het een afknapper. In het datingprogramma vertelde hij zelfs dat hij niets moet hebben van vrouwen die van de Toppers of, André Hazes of dat soort genre houdt. Een diva hoeft bij hem ook niet aan te kloppen.

Wat een stoere man met zijn gitaar! Niet veel veranderd eigenlijk als je naar de recentere foto hierboven kijkt en de zwart-wit foto’s van vroeger. Die blik herken je meteen! Wij zijn benieuwd of Hans dit seizoen een rock chick zal vinden. Zou toch erg leuk zijn!

Wat een verschil zo zag Hans uit BB Vol Liefde er vroeger uit 1

Wat een verschil zo zag Hans uit BB Vol Liefde er vroeger uit 2

Foto’s: Facebook Hans Vroom

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!