Media & Entertainment

Zoveel kost een overnachting bij de gezellige Debbie (B&B Vol Liefde)

b&b vol liefde kosten overnachting debbie
Foto: Facebook Debbie de Jong

De zomer komt bijna tot z’n eind en dat betekent maar één ding: we moeten afscheid gaan nemen van B&B Vol Liefde. Stiekem was dit programma hét hoogtepunt van deze zomer, want over het weer waren we nou niet bepaald te spreken. Nu kunnen we gelukkig nog even genieten van de laatste afleveringen. Tegen de heimwee hebben we trouwens ook een goed middeltje: zoek de kandidaten eens een nachtje op in hun B&B. Wij waren benieuwd hoeveel een nachtje bij de kleurrijke Debbie kost. 

Kleurrijk slapen bij Debbie uit B&B Vol Liefde

Dit seizoen hebben we eigenlijk twee ‘favorietjes’ uit B&B Vol Liefde. Zo kunnen we ontzettend genieten van Marian en haar prachtige roze villa, maar worden we ook steeds vrolijker van de chemie tussen Debbie en Paul. Zouden deze twee een setje worden?  Misschien komen ze volgende zomer wel samen jouw ontbijttafel dekken als je een bezoekje brengt aan Can Portell by 123 Ole (de B&B van Debbie).

Deze zomer is de kans namelijk klein dat er nog een plekje voor je tussen zit, want de B&B van deze fleurige onderneemster is razend populair. Misschien kan je wel alvast een jaartje vooruit boeken. Wij kunnen namelijk niet voorstellen dat ze dit prachtige verblijf gaat verkopen zoals Joy uit B&B Vol liefde. 

Bekende ex van Debbie

De bloemrijke Masia Can Portell ligt op het mooie platteland in de heuvels van Catalonië. Het gebouw is een oude boerderij uit 1690 met een mega grote tuin- met zwembad- en gezellig ingerichte slaapverblijven. Je kunt in het huis logeren maar het is net zo gezellig in de pipowagen die in de tuin staat. Als je van bloemen en tierelantijntjes houdt, zit je helemaal goed bij Debbie. Ochtenddipjes zal je hier niet hebben met alle felle en vrolijke kleurtjes.

Debbie was een aantal jaren geleden haar avontuur begonnen met ex Alfred van den Heuvel. Komt deze naam je bekend voor? Dat kan best kloppen, hij vertolkte namelijk jarenlang de rol van Gerard van Doorn in de serie ‘Kinderen Geen Bezwaar’. Alfred was ook een tijdje zien in het programma ‘Ook Dat Nog’ en speelde in het theater. Nu is Debbie zoals weten op zoek naar een nieuwe liefde om de B&B mee te runnen.

debbie-Bb-vol liefde-ex-alfred-van-den-heuvel

Wat betaal je voor een overnachting bij Debbie?

Vervelen zal je je sowieso niet bij Masia Can Portell. Het stukje Spanje waar de B&B zit is volgens Debbie een van de vrij zeldzame plekken op aarde waar je ’s ochtends in het hooggebergte wandelt (of in de winter skiet) en ’s middags neerploft op het strand. Op anderhalf uur van de B&B sta je namelijk op 2400 meter. In de avond doe je een hapje in het gezellige Girona. De plek is niet zo spiritueel als bij Walter, maar je kan er wel workshops en retraites volgen of organiseren.

Ben je benieuwd wat je betaalt voor een nachtje bij Debbie? De opties zijn op de prijslijst zijn erg uitgebreid, maar laten we het niet al te moeilijk maken. In het laagseizoen betaal je voor de goedkoopste kamer €100 per nacht. In het middenseizoen ben je €115 euro kwijt voor een 2-persoons kamer en in de zomer €145. Voor de duurste kamer leg je in het hoogseizoen €160 neer.

can-portell-debbie-bb-vol-liefde

Waar kunnen we boeken?

Zoals we al zeiden: er zijn verschillende opties mogelijk in het huis en in de tuin. Van een verblijf in de ‘Roze Doos’ tot in de Hooizolder: de keuze is reuze als het gaat om het boeken van een kamer. Wat je natuurlijk ook kan verwachten is een heerlijke biologische en mediterrane lunch en uitgebreid diner. Wij zien een verblijf wel zitten! Je kunt deze boeken op de website van Debbie’s website 123Ole.nl.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!