Media & Entertainment

Zoveel kost een spirituele overnachting bij Walter van B&B Vol Liefde

bb-vol-liefde-kosten-overnachting-walter
Afbeelding: RTL 4

Deze zomer staat in het teken van het populaire programma B&B Vol Liefde. De bijzondere B&B’s van de deelnemers laten ons vaak wegdromen over een bezoekje aan de locaties. Zo vroegen we ons al eerder af hoeveel je betaald voor een weekje in de luxe B&B van Marian. Maar hoeveel zou een nachtje in Walter’s Franse paradijsje kosten? Womanly zocht het voor je uit. 

Het groene B&B paradijsje van Walter

De ‘speelse’ Walter en zijn dames hebben in dit seizoen van B&B Vol Liefde al veel stof doen opwaaien. Met zijn liefde voor energetisch dansen in de tantra tent, extra lange knuffels en zijn plagerijtjes zorgt Walter voor fantastische – en soms hilarische – televisie. Tot nu toe heeft de eigenzinnige B&B eigenaar nog niet de ware liefde gevonden, maar dat hij in Frankrijk helemaal op z’n plek is, wordt uit afleveringen wel duidelijk.

‘Le Domaine Vert’, het terrein van Walter in de Franse streek , is dan ook een prachtig groen paradijs. Op het terrein staat onder andere een grote boerderij, een yurt en een tempel om te mediteren of om creatieve en spirituele workshops te volgen. Ook lopen er diverse dieren rond, zoals honden, kippen, eenden en natuurlijk Paultje, de beroemde witte pauw. Ook is er een sauna, een hot-tub en een ruime camping met veel rust. ‘S avonds kun je relaxen bij een zelfgemaakt kampvuur.

Hoeveel kost een nachtje slapen bij Walter?

Het groene paradijs van Walter brengt je terug naar de natuur, al is het niet zo primitief als de boerderij van Bram. Walter biedt verschillende mogelijkheden aan voor een overnachting. Wil je helemaal in de magische experience opgaan, kies dan voor een nachtje in de Yurt. Ben je meer van de luxe? Dan kun je een nacht doorbrengen in de gite of een van de vakantiehuisjes. Hieronder staan alle opties voor een nacht op Le Domaine Vert:

Camping: De camping is een goede budgetoptie. Je huurt hier voor maar €15 per nacht een standplaats voor een tent, caravan of camper. Je betaalt hiervoor nog een toeslag van €7,50 per volwassene en €5 per kind. Buiten het hoogseizoen (april- oktober) betaal je maar €12,50 per nacht.

Tent: Voor €60 per nacht huur je een luxe tent voor maximaal 4 personen.

Huizen: Heb je liever een dak boven je hoofd? Het terrein biedt diverse huisjes, van een knusse gîte (een typisch Frans vakantiehuisje) tot een luxe vakantiehuis. Voor twee personen variëren de prijzen van €70 tot €150 per nacht in het hoogseizoen en van €60 tot €125 in het laagseizoen.

Yurt: Een Yurt is een Mongoolse tent met een open dakkoepel, zodat je vanuit je bed naar de sterren kan kijken. Een nacht in deze bijzondere tent kost je €80 per nacht in het hoogseizoen en €70 euro in het laagseizoen.

walter-bb-vol-liefde-yurt walter-bb-vol-liefde-huis

Tantra, meditaties en massage

Dat Walter fan is van verbindende en spirituele activiteiten is geen geheim. Zo nam hij de vriendinnen Anne en Claudia al snel mee naar zijn tantra tent om een potje flink te ‘schudden’. Gasten van Le Domaine Vert kunnen dan ook regelmatig deelnemen aan diverse soorten retraites en trainingen, waaronder ’totempaal maken’, een ‘vuur- en houtweek’ en een retraite om je innerlijke kracht te vinden.

Van 23 t/m 30 juni 2024 is het zelfs mogelijk om een tantra retraite te volgen met Walter én B&B deelneemster Claudia. Tijdens deze retraite voor beginners leren Walter en Claudia je de fijne kneepjes van Tantra en zielsverbinding. Of de aankondiging van deze workshop betekent dat Walter en Claudia samen zijn, is niet bekend, maar het maakt ons natuurlijk wel nieuwsgierig.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!