Media & Entertainment

B&B Vol Liefde: Dit kost een nachtje op de boerderij van Bram

bb-vol-liefde-overnachting-boerderij-bram
Foto: Instagram Bram

Dit seizoen zijn we volop aan het genieten van alle deelnemers in het programma B&B Vol Liefde. Iedere eigenaar van de B&B heeft weer een compleet ander stulpje en persoonlijkheid. Bij Marian is het luxe genieten in haar roze villa en worden de ligbedjes bij het zwembad goed gebruikt. Een ander leven heb je bij de primitieve Bram. Hier is het levensmotto vooral: ‘red jezelf’. Wij waren wel benieuwd hoeveel deze beste man met dreadlocks vraagt voor een nachtje op de zelfvoorzienende boerderij. 

Nachtje slapen bij Bram uit B&B Vol Liefde

De eerste paar afleveringen van B&B Vol Liefde werden we vooral verrast door de ’tantra gekkies‘. De spirituele Walter maakte in dit seizoen meteen al een indrukwekkend debuut door ze uit te nodigen voor een bezoekje in zijn tantratent. Met wat stevige groepsknuffels -die er regelmatig op het verblijf worden uitgedeeld- moet het wel je ding zijn.

Ben je meer van de rust, dieren en moestuinen? Dan zit je bij Bram wel goed. Deze man leren we vooral kennen als een ontzettend zachtaardige gast die woont in het prachtige Zweden. In the middle of nowhere verhuurt hij een ‘viking cabin” en een ‘kabouterhuisje’. Benieuwd hoeveel je voor een nachtje tukken kwijt bent bij Bram’s Heimdalls Gård ? Wij zochten het voor je uit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bram eijgenhuijsen (@heimdallsgard)

Kosten om bij Bram te overnachten

Het kabouterhuisje is door Bram zelf gebouwd met stenen uit de moestuin. Zou je hier wel willen overnachten? Dan kost het je 50 euro. Waarschijnlijk het goedkoopste verblijf uit de B&B Vol Liefde reeks. Het verblijf is trouwens groot genoeg voor 2 personen. Vooral het uitzicht is zoals Suus zou zeggen ‘helemaal sick’. Ga je toch liever voor de Viking Cabin? Op de bovenverdieping van een oude schuur vind je dit heerlijke plekje voor dezelfde prijs.

Deze zolderkamer is bedoeld voor 2 personen, maar als je van een beetje knusheid houdt, passen er meer mensen in het tweepersoonsbed. Ben je toch meer een kampeer typetje? Je kunt natuurlijk ook op het terrein kamperen. Als je zelf een tent meeneemt, kost het je slechts een tientje per nacht. Met een camper betaal je het dubbele. Vergeet dan ook niet om een mini wasmachine mee te nemen. Een wasje doen bij Bram kost je wel een paar uurtjes tijd die je beter kan besteden aan vissen of een wandeling maken.

viking-cabin-bram-B&B Vol Liefde
Viking Cabin

Overnachting bij Bram boeken

Voor het boeken van een overnachting ga je naar heimdallsgard.com. We zien het namelijk nog niet gebeuren dat hij het zoals Joy gaat verkopen. Tijdens het verblijf kun je trouwens ook veel leren van Bram zelf. Hij kan je de basics leren van de permacultuur of dieper ingaan op verschillende onderwerpen zoals Farm design en Plant & dierengemeenschap.

Waarschijnlijk zal hij je ook nog wat verse groenten van het land laten proeven. Ben je nou helemaal enthousiast geworden na het kijken van B&B Vol Liefde en wil je misschien wel zelfvoorzienende boerderij starten? Bram biedt hiervoor verschillende cursussen aan. Wie weet ben jij dan wel volgend jaar te zien in B&B Vol Liefde.

bram-B&B Vol liefde-zweden

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!