Life & Health

Deze 8 sterrenbeelden zijn dé liefdesmatch voor de B&B Vol Liefde eigenaren

bb-vol-liefde-sterrenbeelden-liefdesmatch
Afbeelding: Womanly.nl

Kijk jij al reikhalzend uit naar de reünie van B&B Vol Liefde deze zaterdag? Hoewel het erop lijkt dat sommige deelnemers de liefde hebben gevonden, liep de zoektocht naar een leuke partner bij de andere deelnemers niet zo voorspoedig. Ons advies: misschien moeten ze de volgende keer eens kijken naar hun sterrenbeeld. Want wist je dat deze ook veel zeggen over de liefde? Womanly zocht uit welke sterrenbeelden een romantische klik zouden hebben met de deelnemers van B&B Vol liefde. 

Walter – Vissen

Spiriwualiteit? De deelneemsters die Walter een bezoekje aan zijn B&B brachten wisten het niet altijd even goed uit te spreken. Maar dat vond Walter geen probleem: zolang het gevoel tussen hem en de deelnemers maar klopte. Helaas voor Walter heeft hij ondanks zijn inspanningen in de tantra tent nog niet de ware gevonden, althans voor zover wij nu weten.

Wellicht kan Walter voortaan beter zijn heil zoeken bij vrouwen met het sterrenbeeld Vissen. Hoewel we niet weten of er al Vissen tussen de deelneemsters zaten, zou dit spirituele en dromerige sterrenbeeld een goede match zijn voor de eigenaar van de Franse retraite. Samen vibreren ze nog lang en gelukkig.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Walter Spangenberg (@ledomainevert)

Debbie – Waterman

Watermannen staan bekend als een beetje de weirdo’s onder de sterrenbeelden. Dit komt om het creatieve, spontane en onafhankelijke karakter van de Waterman. Dit sterrenbeeld droomt van een authentiek leven vol plezier en avontuur.

Waarschijnlijk doet deze beschrijving al een belletje bij je rinkelen, want wie past er nou beter bij de Waterman dan de vrolijke en kleurrijke Debbie? Deze B&B eigenaresse uit Spanje wist de harten van vele kijkers te veroveren met haar warme en positieve persoonlijkheid.

Joy – Leeuw

De trotse eigenaar van zijn eigen berg stond ook wat de vrouwen betreft nogal op een apenrots. Joy hield er namelijk vooral van om zichzelf te horen praten, en gaf veel van zijn deelnemers niet de kans om zichzelf echt te laten zien. De trotse Joy had zijn oog snel laten vallen op nieuwkomer Dani, en de twee eindigen het programma dolverliefd in bed.

Zou Dani een Leeuw zijn? De sterren zien deelnemer Joy namelijk vooral een liefdesmatch zijn met een sterrenbeeld dat hem in alle opzichten aankan. De dominante en een tikkeltje arrogante Leeuw is een goede uitdaging voor de sterke persoonlijkheid van Joy. Samen zijn ze een echt powerkoppel die op de berg een Lion King-waardig leven opbouwen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joy van Swieten (@joyvanswieten)

Bram – Boogschutter

Altijd in voor een avontuur, en geen moeite met minder luxe omstandigheden: dat is het sterrenbeeld Boogschutter ten voeten uit. Je maakt dit sterrenbeeld niet blijer dan met een nachtje kamperen in de wilde natuur. Een liefdesmatch met de Zweedse natuurliefhebber Bram is dan ook niet vergezocht. Zijn ideale match moet houden van dieren, natuur en het ongerepte leven.

Ben je een Boogschutter en zie je een nachtje bij Bram wel zitten? Voor een kleine prijs kun je al een overnachting bij zijn Zweedse B&B boeken. Wie weet vliegt er tijdens het romantische kampvuur wel een vonk over en woon jij binnenkort op het Zweedse platteland.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bram eijgenhuijsen (@heimdallsgard)

Leendert – Kreeft

In een oude Belgische watermolen, inclusief knusse bibliotheek, runt Leendert zijn bescheiden B&B. De rustige deelnemer van het programma had heel wat vrouwen om uit te kiezen, maar koos uiteindelijk voor de uitbundige Thalia.

Mocht het tijdens de reünie blijken dat de liefde tussen Leendert en Thalia toch geen stand heeft gehouden, dan raden wij hem aan om voortaan zijn heil te zoeken bij een Kreeft. Kreeften zijn netjes, bescheiden en altijd zorgzaam. Bovendien zijn ze dol op dieren, en zullen Leendert’s hond maar wat graag willen uitlaten.

Marian – Stier

De luxe villa van de 68-jarige Marian is een heerlijk plekje voor iedereen die wel van een beetje glamour houdt. De vrijgezelle dame heeft altijd hard gewerkt om haar inkomen bijeen te krijgen, en geniet nu met volle teugen van haar zonnige leven. Een partner om samen mee te genieten ontbreekt nog. In haar Portugese villa verbleven een aantal mannen bij de sjieke dame, waarna uiteindelijk Ed als liefdesmatch overbleef.

Of Ed en Marian elkaar nog steeds zien, zal duidelijk worden tijdens de reünie. Toch zien wij Marian uiteindelijk gelukkig worden met een echte Stier. Stieren zijn namelijk ontzettend harde werkers, maar tegelijkertijd dol op luxe. Ze zijn ambitieus en doortastend, maar houden tegelijkertijd ook van een goede grap en een lekkere borrel op z’n tijd. Een match made in heaven dus!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Love Reality (@loverealitynl)

Martijn – Weegschaal

Wie aan Martijn denkt, denkt aan een frikandel. De ultra Hollandse uitbater van de Thaise B&B en restaurant met de toepasselijke naam ‘Say Cheese’ maakte zichzelf onsterfelijk op de Nederlandse tv door zijn steenkolen-engels en zijn liefde voor Nederlandse snacks. Hoewel Martijn het erg naar zijn zin heeft in het Thaise Hua Hin, kan het vinden van de juiste match nog niet echt vlotten.

Wij gunnen Martijn dan ook een Weegschaal. Dit sterrenbeeld is super relaxed en weet van elke situatie wel een feestje te maken. Bovendien is de Weegschaal dol op eten, dus schuift ze met gemak een paar vers gefrituurde kaassoufflés naar binnen. Met een Weegschaal kan Martijn wat ons betreft wel een beschuitje (of bitterbal) eten.

Petri – Maagd

Oh oh, Petri: deze deelneemster maakte het zichzelf en haar bezoekers niet altijd even makkelijk. De strenge eigenaresse van de Franse B&B wist haar chagrijnige buien soms niet in te houden, tot groot vermaak van de kijkers. Hoewel we niet weten wat het sterrenbeeld van Petri is, zou ze een erg goede Maagd zijn.

Een Maagd is netjes, consistent, streng en kritisch. Maar onder haar harde interieur kan de Maagd ook warm en zorgzaam zijn. De Maagd is dol op de mooie dingen in het leven, en kan intens genieten van haar omgeving en de natuur. Als de bomen maar goed gesnoeid zijn, natuurlijk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MaDamenFrance (@madamenfrance)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!