Media & Entertainment

B&B Vol Liefde is voorbij: wie van de kandidaten zijn nog samen?

B&B-Vol-Liefde-afgelopen-kandidaten-samen

Heb jij ook zo genoten van het programma B&B Vol Liefde? Omdat we ze zeven weken lang dagelijks konden volgen, voelde het als een soort van familie. Net zoals deze heerlijke zomer is er nu een eind gekomen aan dit spraakmakende programma. Wij waren benieuwd hoe het nu gaat met de B&B Vol Liefde-koppels. 

Astrid en Harmjan

We hebben allemaal de grote ruzie gezien, waarbij Harmjan zwaar over de grenzen van Astrid ging. Niemand had verwacht dat het nog iets zou worden tussen deze twee. Toch is niets vanzelfsprekend in de liefde, want er bloeide daarna iets op tussen Astrid en Harmjan. Ook na de tv-uitzending van B&B Vol Liefde is het stel helemaal happy met elkaar.

Harmjan heeft een complete switch gemaakt en zelfs zijn baan opgezegd om naar Oostenrijk te verkassen. Over een paar weken begint zijn avontuur in dit prachtige land waar Astrid haar B&B heeft staan. Zij liet weten aan RTL Boulevard dat ze de gelukkigste vrouw op aarde is. Het is zelfs Facebook-official, want op de profielfoto van Harmjan zien we een gezellige foto van hun samen. Wat fijn dat het toch nog goed is gekomen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

A post shared by RTLBoulevard (@rtlboulevard)

Martijn en Fenna

Dat Martijn helemaal ‘hoteldebotel’ op Fenna was, konden we duidelijk zien in het programma B&B Vol Liefde. Het was even ongemakkelijk toen hij samen met Fenna en de andere kandidate Susanne bij het kampvuur zat. Martijn liet namelijk aan Susanne weten dat hij een beetje verliefd is. Susanne reageerde daarmee met de verrassende woorden ”echt”, waarop Martijn liet doorschemeren dat dit op Fenna is. Oeps!

Fenna leek in het begin afstandelijk, maar besloot zich toch al snel helemaal over te geven aan de jonge Martijn. Ze zijn nu smoor en smoor verliefd en ontzettend opgelucht dat het nu de buitenwereld in mag. ”We moesten alles stiekem doen”, vertelt Martijn aan het AD ,,Nu kunnen we gaan genieten.’ Fenna is verhuisd van Bonaire naar Portugal. Ze heeft haar eigen stekje in Lissabon zodat ze eerst haar eigen leven kan opbouwen, maar wel dichtbij haar grote liefde.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

A post shared by Martijn de Brouwer (@martijnbdeb)

Richard en Simone

Na een paar heftige tongzoen sessies hadden we eigenlijk  wel verwacht dat Richard en Simone nog bij elkaar zouden zijn. Toch eindigde Richards liefde niet bij de blonde Simone maar bij zijn schattige hondje Pip. Richard was degene die de knoop heeft doorgehakt en heeft uiteindelijk gezegd tegen Simone dat het helaas toch niks ging worden.

Door de grote afstand is de break-up via een telefoongesprek gegaan. Richard zei tegen RTL Boulevard dat hij dit niet de juiste manier vond om het uit te maken, maar dat je nou eenmaal niet dichtbij elkaar bent. Tja, iemand met een gebroken hart achterlaten is natuurlijk nooit leuk. In de aflevering van Jinek kwam Simone dan ook zonder Richard.

B&B Vol Liefde-Richard-Simone

Hans en Petra

We hebben even moeten wachten tot B&B-eigenaar Hans zich volledig openstelde voor Petra, maar toch is het gebeurd. Het koppel is namelijk helemaal gelukkig met elkaar. Dat zien we graag!

In de aflevering bij Jinek vertelde Hans dat Petra zeker geen tweede keus was (na Annemarie), maar een echte Stradivarius; de beste viool ter wereld. Dat is nog eens een mooie gezegde als grote muziekliefhebber. Inmiddels is Petra zelfs weer teruggegaan naar Frankrijk voor haar grote liefde. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op een volgend seizoen van B&B Vol Liefde!

B&B Vol Liefde-Hans-Petra