Beauty

Nieuw beautymerk G.M. COLLIN: luxe feestje voor je huid

beautymerk-g-m-collin-huidverzorging

Op de redactie worden we altijd dolgelukkig van mooie beautyproducten. Als we weer een nieuw pareltje voor jou mogen uitproberen, springen zowat een gat in de lucht. Wat hebben we toch een fijne baan! Deze keer hebben we 2 producten van het nieuwe merk G.M. COLLIN mogen ontdekken. Daarbij is toch wel één ding zeker geworden: deze verdwijnen niet meer uit ons beautyritueel.

Nieuw luxe merk G.M. COLLIN

G.M. COLLIN is nog redelijk nieuw in Nederland (2021), maar dat betekent niet dat het merk geen rijke geschiedenis heeft. Het verhaal van G.M COLLIN begon 66 jaar geleden, toen een dermatoloog uit Parijs collageen korrels gebruikte bij slachtoffers van brandwonden. Dit hielp de huid om te genezen en herstellen. Zo werd de basis gevormd voor een huidverzorgingsmerk dat zich richt op superieure huidverbeteringsproducten: van preventieve verzorging tot bestrijden van de eerste tekenen van huidveroudering.

Sinds 1991 worden alle producten gemaakt in Canada. Ook belangrijk om te weten: G.M. COLLIN vindt duurzaamheid mega belangrijk. Zo maken zij de producten en verpakkingen vriendelijk voor het milieu. Daarnaast zetten ze zich in voor sociale projecten, zoals onderzoeksorganisaties voor borstkanker en projecten die onderwijs en ontwikkeling van vrouwen ondersteunen (en doneren ook hieraan). Nog een mooi laatste weetje: de producten en ingrediënten zijn niet op dieren getest. Klinkt nu al helemaal top!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door GM Collin (@gmcollin_nl)

G.M. Collin geen onbekende op de rode loper

Grote kans dat celebrity’s de producten al op hun nachtkastje hebben staan. G.M. COLLIN is namelijk voornaamste partners van The Oscars geworden. Dat is niet niks! Hollywood had de rode loper voor G.M. COLLIN als sinds het jaar 2005 uitgerold. Ze bieden onder andere salonbehandelingen en producten voor thuiszorg aan beroemdheden en zorgen daarvoor dat ze klaar zijn voor de rode loper.

Ook in Nederland kun je als salon het merk opnemen voor fijne behandelingen. Daarnaast verkoopt G.M. COLLIN ook hele fijne skincare producten op hun website. Wij van Womanly mochten de Vital C15 serum testen en de Bota-Peptide Eye contour. Allebei een feestje voor je huid.

Womanly test Vital C15 Serum

Wij waren razend benieuwd naar deze krachtige Vital C15 serum met anti-aging werkstoffen en pure vitamine C en ferulinezuur. Het luxe potje heeft een leuke verrassing in de de dop zitten. Je kan hem namelijk helemaal van zuurstof afsluiten als je dop 2 keer dichtdraait. Als je het product wil gebruiken en de dop weer opendraait, komt hij vanzelf omhoog.

Daaronder zit een pipetje die je ontdekt als je vervolgens nog een keer draait. Bij het drukken op de bovenkant komen er druppeltjes van het serum vrij. Twee tot drie druppels op je gezicht masseren is meer dan voldoende. De geur van het goedje is wel wat aanwezig. Je kan het vergelijken met een banaan die al een tijdje in de zon heeft geflaneerd. Toch wen je hier ook wel snel aan.

De substantie is olieachtig en best dun. kijk dus uit dat het niet van je hand af druppelt. G.M. COLLIN belooft met deze serum een stralende glow en fijne lijntjes en rimpels aan te pakken. Ik gebruik deze serum al zo’n 2 weken en mijn huid is een stuk rustiger en egaler. Een topper! Wel even je spaarrekening plunderen, want deze serum kost je maar liefst 110 euro. Maar dan heb je ook wel wat.

g.m.-collin-vital-c15-serum

Bota-Peptide eye contour oogcrème

Een fijne oogcrème, dat hadden we eigenlijk nog niet getest op de redactie. Foute botox behandelingen die resulteren in een hangend oog; dat is niet echt ons ding. Toch willen we wel dat onze ogen er fabulous uitzien. Deze eye contour crème van G.M. COLLIN minimaliseert de verschijning van rimpels, expressielijnen, donkere kringen en wallen rond de ogen. Allereerst viel ons de luxe verpakking op: goud en zilver; daar houden we van.

Deze parel staat niet ontzettend mooi op je badkamermeubel, maar ruikt ook nog eens heel lekker. Het witte goedje smeert goed uit en je voelt meteen een fris laagje op je ogen. Hiervoor had ik een geïrriteerde droge huid rondom mijn ogen.

Toen ik het roer helemaal omgooide met een nieuwe cleanser en deze oogcrème, was dit na zo’n 3 dagen wonderbaarlijk verdwenen. Je brengt hem aan op goed gereinigde oogcontouren en masseert het dan zachtjes in. Voor 92 euro heb jij hem in je bezit. Niet goedkoop, maar stiekem kunnen we nu al niet zonder.

g.m.-collin-bota-peptide-contour-yeux

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!