bedrag-verleider-temptation-island
Media & Entertainment

Dit geldbedrag verdien je als verleider in Temptation Island

Vanaf vandaag knettert het kampvuur weer volop in het mooie en warme Mexico.  Eindelijk kunnen we gaan genieten van een nieuw seizoen Temptation Island: Love or Leave. De afgelopen jaren is er echter flink wat veranderd aan het format – want waar verleiders in het verleden echt alles op alles zette om relaties te verwoesten, draait het tegenwoordig om echte liefde vinden. Toch komt er ongetwijfeld veel drama bij kijken. Wij waren eigenlijk wel benieuwd hoeveel de verleiders eigenlijk betaald krijgen voor hun acties.

Nieuw seizoen Temptation Island

Van relaties die op vreselijke manieren strandden tot aan ruzies en affaires – Temptation Island heeft de afgelopen jaren voor flink wat opschudding gezorgd bij televisiekijkers. Het ging meer om sensatie dan liefde. Dat is dan ook een goede reden geweest voor de makers om het format helemaal om te gooien. Het draait nu allemaal om ‘naar huis gaan met je ware liefde’.

Stiekem wij hopen wij ook wel op een klein beetje drama in het programma, maar dat zal wel goedkomen. Typetjesqueen Iris Rulkens zal ongetwijfeld weer wat heerlijke sketches van de kandidaten maken.

kaj-monica-temptation-island-2023

Meedoen aan Temptation Island: wat verdien je daarmee?

Via Guys.nl kwamen we erachter wat je nou eigenlijk verdient als je meedoet aan Tempa. Deze informatie is van zo’n 4 jaar geleden, maar het zal ons niks verbazen als dit niet veel is verandert. Waarschijnlijk zou het alleen maar meer zijn geworden met die hoge inflaties. In een artikel uit 2019 vertelt Columnist Angela de Jong in de Ochtendshow van het AD dat het niet alleen gaat om een gratis zonvakantie. Volgens de columnist krijgen de verleiders een bak geld mee als het ze lukt om één (of meerdere) van de deelnemers te verleiden.

Wanneer het geld tevoorschijn komt? Dat krijgen ze door te zoenen met de kandidaten of als ze van bil gaan. Met een goede kus krijgen de deelnemers volgens Angela een mega bedrag van € 3000,-. Wauw, daar kan je na Temptation nog een keer een vakantie van boeken. Nu ben je vast benieuwd welke bedrag er tegenover een vrijpartij staat?  Hier krijgen ze maar liefst € 10.000,- voor. Of dit iets van het verleden is, of ook wordt toegepast in het nieuws seizoen en format van 2023, is niet duidelijk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!