bedrijfsuitje-zeemeermin-zwemmen
Beeld: wordzeemermin.nl
Media & Entertainment

Voor het leukste bedrijfsuitje ga je zeemeermin zwemmen voor volwassenen

Ben je nog opzoek naar een origineel bedrijfsuitje en heb je dat bowlen en uiteten gaan wel een beetje gezien? Wij hebben wellicht iets leuks voor jou. In Noord Nederland bestaat er namelijk zeemeermin zwemmen voor volwassenen. Je leert er bewegen met monovin en zeemeerminstaart. Lachen, gieren en brullen gegarandeerd. 

Zeemeermin zwemmen voor volwassenen

We hebben al heel veel leuke teamuitjes voorbij zien komen. Zo schreven we al eerder over varen met een jacuzzisloep, koe knuffelen en geitenyoga. Toch is deze activiteit ook wel een toppertje: zeemeermin zwemmen voor volwassenen. Je kunt je eventjes als een echte zeemeermin gedragen tijdens een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Het is niet alleen leuk, maar ook mega goed voor je zwem -en onderwatertechniek.

Kwaliteit, techniek en veiligheid staan namelijk centraal bij de zogeheten clinics die je kunt volgen. Na afloop ontvang je zelfs een zeemeermin (of natuurlijk man) diploma. Als man kan je dus ook meedoen. We snappen dat je dan geen zeemeerminstaart aan wil doen, maar daar hebben ze wat op gevonden. Je kunt namelijk kiezen voor een haaienvin op je rug en je leert dus net als je teamgenoten zwemmen met een monovin aan je voeten. Kunnen de zeemeerminnen een race doen met de haaien. Wie zal er sneller zijn?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Word Zeemeermin (@wordzeemeermin)

Wat houdt een clinic in?

In een 1,5 uur durende clinic zal je verschillende vaardigheden trainen. Zo oefen je met het zeemeermin zwemmen onder andere het zwemmen op je buik, rug en zij met de staart en probeer je bijvoorbeeld ook op je buik en rug te drijven voor 10 seconden. Daarnaast hoort het snel uittrekken van de mermaid tail en monovin er ook bij. Dat zal nog een hele uitdaging zijn.

De lessen vinden standaard plaats in Groningen, maar er zijn nog wat andere mogelijkheden als we op de site van wordzeemeermin.nl kijken. Als je een clinic wilt houden binnen je eigen zwembad, moet je gewoon even contact me ze opnemen. Wij zien het wel zitten zo’n leuk uitje in het zwembad. Ben je niet uit het water weg te slaan? Probeer dan ook eens een lesje Floatfit bij jou in de buurt. Dit is dé nieuwste trend op het gebied van aquafitness. zeemeermin-zwemmen

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!