Media & Entertainment

Dit zijn de eerste beelden van spraakmakende docu André Hazes

docu-andre-hazes-videoland

We weten allemaal dat André Hazes een bewogen leven heeft. Hij staat dan ook regelmatig in de spotlights en ook zijn ex-liefde Sarah van Soelen blijft daarbij zeker niet onbesproken. De Nederlandse zanger is twee jaar lang gevolgd door documentairemaker Cheeru Mampaey in misschien wel de lastigste periode uit zijn leven. De docu over zijn leven kunnen we deze week bewonderen op Videoland.

Vijfdelige Videoland documentaire over André Hazes

De Nederlandse zanger en entertainer worstelde de afgelopen periode enorm met zichzelf. Documentairemaakster Mampaey heeft André in deze lastige tijd gevolgd. “De oorspronkelijke intentie van de documentaire was het verhaal te vertellen van de opstart van André Hazes tijdens corona richting zijn ‘De avond van je Leven’ in Ahoy 2021. Toch liep het leven net even anders”, vertelt Cheeru aan RTL Boulevard.

De documentairemaakster kreeg de kans om de zanger van heel dichtbij te volgen. Zo was ze erbij tijdens zijn burn-out en tijdens zijn strijd met verslavingen. Volgens haar zorgde dit voor een unieke en intieme inkijk in het leven van André. We zien hem op een manier die we nog niet van hem kennen.

eerste-beelden-docu-andre-hazes
Beeld: Facebook André Hazes

Een eerlijke André Hazes te zien

In de documentaire kunnen we een eerlijke, kritische en zelfreflecterende André verwachten. Zo worden we al getrakteerd op een klein stukje in onderstaande teaser. Eindelijk zien we het verhaal het door de ogen van André zelf in plaats van dat we allemaal geruchten moeten lezen die juice-kanalen ons voorschotelen. En dat is natuurlijk zeer verhelderend!

Inmiddels gaat het gelukkig stukken beter met André en heeft hij zelfs een nieuwe liefde gevonden waar hij dolgelukkig mee is. Overig zal Sarah van Soelen, de Ex-vriendin van André, niet te zien zijn in de docu. Ze werkte wel mee aan de documentaire toen de twee nog een stel waren, maar nu de relatie voorbij is, wilt ze liever niet in de docu verschijnen. De vijfdelige reeks is vanaf 20 oktober te zien op Videoland. Wij kunnen niet wachten op hem te bewonderen.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!