bekende-nederlanders-gooi-tour
Bron: Funda 2019
Media & Entertainment

Binnen gluren bij bekende Nederlanders doe je op deze hilarische safari tour

Even spieken hoe de plantjes er bij de buurvrouw bij staan: gluren bij de buren doen we allemaal wel eens. Daarom is het altijd extra genieten als bekende Nederlanders een mooi plaatje van hun – meestal stijlvolle – interieur op Instagram zetten. Zo schreven we al eens over het prachtige woning van Katja Schuurman en het leuke interieur van Chantal Janzen. Het bedrijf CM-tours wacht niet langer tot BN’ers zelf iets op Instagram plaatsen. Zij organiseren een rondrit langs de huizen van de sterren. Camera’s in de aanslag!

Op safari door het Gooi

De dag van de tour begint met een kopje koffie en gebak. Je wilt natuurlijk niet hongerig zijn als je BN’ers probeert te spotten. Samen met een gids rijd je dwars door het Gooi, waar het stikt van de bekende Nederlanders. Tijdens de 90 minuten durende rondrit bezoek je meer dan 40 locaties. Ongetwijfeld spot je dus zeker één bekend persoon.

De tour brengt je langs verschillende BN-hotspots. In Laren bekijk je de huizen van onder andere Willeke Alberti, Erik de Zwart en ‘vele anderen’.  Daarna ga je met gierende banden richting Blaricum, waar je met een beetje geluk René Froger in zijn tuin de heg ziet knippen. Als kers op de taart kom je ook nog langs de riante villa’s van Linda en John de Mol.

bekende-nederlanders-tour-blaricum

Gooische vrouwen

De BN’ers tour heeft zijn populariteit te danken aan de Gooische Vrouwen franchise. Daarom bezoekt de tour ook een aantal filmlocaties van de bekende serie. Je ziet bijvoorbeeld de villa waar Martin en Cheryl Morero woonden. De gids vertelt je ondertussen leuke weetjes over de series en films. Na de tour door het Gooi bezoek je ook nog samen het Mediapark in Hilversum. De tour is te boeken op de website van CM Tours.

Zoals je op safari niet altijd de ‘Big Five’ tegenkomt, zo zijn ook de bekende Nederlanders niet allemaal te spotten. Je kunt pech hebben en geen enkele tegenkomen, of juist een groepje spotten tijdens een lunch op een sjiek Goois terras. Ogen goed openhouden dus!

bekende-nederlanders-tour-gooische-vrouwen

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!