Media & Entertainment

Twitter gaat los door ’tantra gekkies’ in B&B Vol Liefde

b&b-vol-liefde-tantra-gekkies
Afbeelding: B&B Vol Liefde

Het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde is weer op televisie en wij zitten gekluisterd aan de buis. Dit heerlijke programma volgt de romantische avonturen van Bed and Breakfast eigenaren op zoek naar de liefde. Op Twitter gingen de kijkers afgelopen aflevering los over de wel heel spirituele Walter en zijn ‘Tantra trio’ met vriendinnen Claudia en Anne.

Trauma’s en trillingen

De spirituele Walter maakte in dit seizoen van B&B Vol Liefde meteen al een indrukwekkend debuut. Zo vroeg hij vriendinnen Anne en Claudia al in de tweede aflevering mee in de sauna. Daar konden ze elkaar poedelnaakt beter leren kennen. De beide vrouwelijke gasten hadden gelukkig geen probleem met de open houding van Walter:  ‘Oké, en dan laat ik het los. Genieten. Wat ben ik toch een bofkont dat ik hem nu al naakt zie, haha’, zegt Claudia vrolijk.

In de B&B Vol Liefde aflevering van afgelopen woensdag maakte Walter het nog een stukje bonter voor zijn potentiële geliefden. Hij nodigt ze uit voor een bezoekje aan zijn tantratent. In de tent vraagt Walter de dames om zichzelf los te schudden, waarna ze beginnen te trillen en te kuchen. Al snel komen er bij de dames tranen opzetten: ‘Ik zag dat er emoties los kwamen’, zegt Walter. ‘Als ik dat zie, hou ik dat wel een beetje in de gaten, om te kijken of ze niet in een trauma stappen of terugschieten.’

b&b-vol-liefde-tantra

Wisselende emoties op Twitter

Ook op Twitter komen de emoties bij deze aflevering van B&B Vol Liefde los, al komt dat niet door trillen in de tantratent. Sommige kijkers vinden de spirituele tantra meester geweldig, anderen gruwelen ervan. ‘Niet eerder heeft #benbvolliefde mij zó geïrriteerd…’ schrijft een kijker. Anderen vinden het juist hilarisch: ‘wanneer je nieuwe batterijen in je Satisfyer hebt gedaan’, schrijft een Twitteraar bij een filmpje van Anne die druk aan het schudden is. 

Of de kijkers deze deelnemer van B&B Vol Liefde nou irritant vinden of niet, de vriendinnen Claudia en Anne vermaken zich in ieder geval nog prima bij Walter. ‘Je bent een mooi mens’ zegt Anne tegen Walter als hij haar komt troosten na haar emotionele uitbarsting. Het trio eindigt de intense sessie in de tantratent met een stevige groepsknuffel. ‘Je bent nooit alleen’, bromt Walter tijdens de innige omhelzing met zijn dames. ‘Dat weet ik’, zegt Anne met een zucht.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!