Media & Entertainment

7 beroemdheden waarvan je niet wist dat ze ooit samen waren

beroemdheden-niet-wist-ooit-samen

Denk jij ook wel eens terug aan een ex en vraag je je af waarom jullie in hemelsnaam ooit een stelletje waren? In de wereld van de bekende sterren wordt er zoveel gedate, dat de beroemdheden zich ongetwijfeld vaak afvragen waarom ze dachten dat ze een goede match met iemand waren. Gelukkig herinnert het internet alles, waardoor wij je deze 7 onwaarschijnlijke liefdeskoppeltjes kunnen presenteren. 

1. Anouk en Edwin Jansen

Je kent hem vast nog wel: Edwin Jansen was het Idols jurylid dat geen blad voor de mond nam. Hoewel Edwin nu voornamelijk in het nieuws is voor wat minder vrolijke zaken, was hij vroeger een bekende muziekproducent.

Dat hij ooit samen was met Anouk is minder bekend. De twee waren zelfs even getrouwd. Op dat moment was Anouk nog niet doorgebroken als zangeres, en stond Edwin dus meer op de voorgrond dan zijn toenmalige vrouw. De twee gingen al in 1998 weer uit elkaar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by anouk (@anouk)

2. Justin Timberlake en Fergie

Dat Justin Timberlake een beroemd koppel was met Britney Spears weten we allemaal. Hun gedeelde denim look waarmee ze in 2001 de rode loper veroverden staat ons nog vers in het geheugen. Maar na deze relatie blijkt Justin een korte fling met Fergie te hebben gehad.

De zangeres van de Black Eyed Peas zegt zelf dat het allemaal niet zoveel voorstelde. Ze ontmoette hem naar eigen zeggen in haar ‘Bad Boy era’ en dat hij alleen maar haar ‘Mr Right Now’ was.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by All Things 90s (@allthings90s)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fergie (@fergie)

3. Tom Cruise en Cher

Tom Cruise staat al langer bekend als een excentrieke man, met name door zijn grote rol in de Scientology kerk. Maar ook zijn beroemde relaties doen al jaren veel stof opwaaien. Zo was hij getrouwd met de actrices Mimi Rodgers, Nicole Kidman en uiteindelijk Katie Holmes, waarmee hij dochter Suri kreeg.

Wat veel minder mensen weten, is dat Tom op zijn 22ste een ‘whirlwind romance’ van een paar maanden met de toen al erg beroemde 38-jarige Cher beleefde. Volgens de zangeres was Tom heel verliefd op haar, ‘maar het leeftijdsverschil was te groot’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reggie Keyohara III (@rkeyoharaiii)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jaipur Atelier (@jaipuratelier)

4. Matthew McConaughey en Janet Jackson

Say what now? Deze bijzondere combinatie hadden we nog niet eerder voorbij zien komen. De wereldberoemde acteur en zangeres waren dan ook maar heel even samen nadat ze elkaar hadden ontmoet op de Grammy’s in 2002.

Volgens Matthew zelf sloeg de vonk niet over, al staan ze nog steeds op goede voet met elkaar. Inmiddels is de acteur al jaren gelukkig samen met voormalig model Camila Alves.

5. Jennifer Aniston en Paul Rudd

We kennen Paul Rudd natuurlijk van zijn rol als Mike, de man van Phoebe in de beroemde hitserie Friends. Dat hij in real-life een relatie had met Rachel is dus even slikken.

Hij en Jennifer Aniston daten kort met elkaar nadat ze elkaar in 1998 op de set van de film The object of my Affection hadden leren kennen. De romance duurde niet lang, en Jennifer Aniston begon al snel daarna haar beroemde relatie met Brad Pitt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paul Rudd 🐜 (@paulrudd_)

6. Johnny de Mol en Bridget Maasland

Nog een verrassend beroemd koppel van eigen bodem: Johnny de Mol en Bridget Maasland waren ooit een stel. Tijdens de opnames van Wie is de Mol in 2010 leerden de twee elkaar goed kennen en begonnen ze een korte romance.

De vonk was snel weer uitgedoofd: in 2011 gingen de twee weer uit elkaar. Volgens Bridget zag ze Johnny meer ‘als een leuk broertje met wie ik veel lol had’. Bridget Maasland heeft daarnaast ook een korte maar stormachtige relatie gehad met André Hazes.

7. Georgina Verbaan en Jort Kelder

Als afsluiter nog een beroemd stel van Neerlands bodem: de actrice Georgina Verbaan en media-persoonlijkheid Jort Kelder waren van 2003 tot 2008 een stel. De relatie liep op een vervelende manier af toen RTL Boulevard een filmpje plaatste van Georgina en een andere man.

Nadat de affaire aan het licht kwam ging het stel uit elkaar. Toch draagt Jort zijn ex een warm hart toe. Zo zei hij in een interview met het AD in 2017 over zijn exen: ‘Ik vind ze geweldig, nog steeds. Ik wil niet het slachtoffer spelen. Ik zal wel iets verkeerd hebben gedaan. Of ik ben gewoon een lul, dat kan ook.’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jort Kelder (@jort.kelder)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Verbaan (@gverbaan)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!